Ha választanod kéne, vagy különben szörnyű kínhalált halsz, e két jövő közül mit választanál?
Figyelt kérdés
1. Hátralévő életedet a dinoszauroszok korában éled le. (Mondjuk a Kréta korban).
2. Hátralévő életedet észak-koreai földművesként éled le.
2010. máj. 8. 18:13
1/12 anonim válasza:
omfg ezek ám a lehetőségek xD
talán a földművesség a ""legkedvezőbb""...
3/12 anonim válasza:
Nem szeretem a kommunista országokat
de inkább a kettes
4/12 anonim válasza:
Én szeretem a dinókat, nagyon cukikákl!!! Befogadnék házőrzőnek néhányat ilyesmi
6/12 anonim válasza:
Dinoznák :D
F@szom, túrná a földet, élete végéig mint valami droid. :S
8/12 anonim válasza:
a dínókkal élnétek inkább? abba belegondoltatok h a dínok 90% a kb 20x nagyobb volt nálunk? te csak egy táplálék lennél neki xD
9/12 anonim válasza:
Észak koreában se mindegy hol túrsz, szinte mindenhol ott van már a sugár fertőzés. Inkább szét rohadtok élve, miközben halálra dolgozzátok magatokat, minthogy olyan lényeket lássatok mint a dinók? :P :D
10/12 anonim válasza:
2-est.
Ha rosszabb lehetőségek lennének,akkor inkább a kínhalált.xĐ:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!