Clinton + Soros? (a kérdés túl rövid a magyarázat hosszú)
Ma itt volt a nagyapám és azt mondta hogy "örül hogy nem Clinton nyert mert az Soros-hoz köthető"
Ennek van értelme? vagy csak azért mondta mert ezt nyomatják az M1-en?
MÁSIK kérdés: Ti mit gondoltok, örültök Trump nyert, vagy Clinton jobb lett volna?
Részben Soros pénzelte Clintonékat, ez igaz. Trump még a második vitán is felhozta, név szerint, bár mondta, hogy nem akar róla sokat beszélni, mert "gazdag emberek, de nem híres emberek, és én sem akarom őket híressé tenni", valahogy így mondta. Hillary nem tagadta egy szóval se.
Örülök, hogy Trump nyert.
1. válaszoló: 80+os korosztály
2. köszönöm az értelmes választ.
jöhetnek még vélemények
Ezt a Soros ugyet teljesen eltulozzak. Az USA-ban ELFOGADOTT elnokjeloltek tamogatasa, Clinton pld Katartol is lapott penzt, sok-sokszorosat, mint Sorostol.
Tumpnak is nagyon sokan felajanlottak, de o visszautasitotta azzal, hogy eleg gazdag ahhoz, hogy ne kelljen mas penzebol kampanyolnia.
Ez azert is fontos, mert igy Trump NEM TARTOZIK SENKINEK SEMMIVEL. Sem a bankoknak, sem a katariaknak - SENKINEK. Azt csinal elnokkent amit akar, senki nem johet hozza kovetelesekkel - csak a valsztok.
En a magam reszerol orulok Trump gyozelmenek:
1. Kijelentette, hogy elsokent az USA erdekei, de BELUL. O nem akar a vilag csendore lenni. Pld volt egy ilyen mondata: a Kozel-Keleten muszlimok gyilkolnak muszlimokat. Mi koze ehhez Amerikanak?
Europaban sem akar beavatkozni.
Es van meg jo nehany dolog, amit vegre akar es szerintem vegre is tud majd hajtani.
én pont emiatt aggódom, hogy csak amerikán BELÜL akar munkálkodni.
Akkor ez azt jelenti hogy szabad az út az oroszoknak?jöhet a terölet követelés?
Trump kiakar lépni a NATO-ból is? kéne aggódnom?
Mennyi az esélye hogy Magyarországon háború lesz?
köszi a válaszokat, most megnyugottam :)
én speciál azt hittem Clinton lett volna a jobb választás de amiket irtatok azok alapján... lehet jobb Trump kitudja majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!