Trump el akarja törölni az Obama-caret? Miért? Nektek mi a véleményetek erről?
1:
Az Obama Care pont hogy baloldali dolog, eltörölni jobboldali. Csak nálunk ezek a fogalmak felcserélődtek, adott egy szélsőbalos kormánypárt, meg a jobboldali-liberálisok, akiket abszurd módon ballibnek nevez a "jobboldal".
Miért, szerinted én mit írtam?
Trump azért törli el, mert ő jobboldali.
Ezt írtam. Olvasd már el normálisan.
Jó, engem nem érdekel ki melyik kezével ratyizik, ennek az oldalbeosztásnak nem sok értelme vagy jelentősége van..
Ha az egyik oldal mindig úgy kezd, hogy a másik intézkedéseit eltörli, nem fog semerre sem haladni az ország... inkább azt gondolom azért törli el, mert rossznak gondolja. A kérdés, hogy miért? Mi a rossz az Obama careben?
Szerintem valamilyen szinten meg kéne tartani, csak súlyosbodni fog a helyzet, gondolj bele, a szegények gyakorlatilag nem fogják tudni megengedni maguknak hogy életben maradjanak. Szerintem brutális hogy a legalapabb és legfontosabb szolgaáltatásokat is akkor végzik csak el rajtad ha tudsz perkálni, gondold el milyen lenne ha azt mondaná az orvos "daganatod van, fél év és meg fogsz halni, ki tudnám venni de nem fogom mert nem vagy elég gazdag, hagylak meghalni."
Szerintem egy olyan rendszer lenne jó ahol az egyértelműen fontos műtéteket finanszírozná az állam hogy legalább ha kivasal a kamion ne dobjanak a mentősök az út szélére elvérezni mert nem telik biztosításra
A Trumpot támogató alsó és felső középosztálynak (USA lakosságának 20%-20%-a) nem tetszik, hogy ő fizesse az alsó osztály (40%) társadalombiztosítását.
Egy évi 15 000 -20 000 dollárt kereső alső osztálybelinek ez évi 3375-2650 dollár támogatást ad. Így ingyen megvehet egy olcsóbb egészségbiztosítást (évi 2500-3000 dollár az olcsóbb, de fehér ember már évi 5000 dollárosat vesz).
Egy évi 40 000 dollárt kereső alsó középosztálybelitől (jó gyári munkás) évi 1000 dollárt vesz el ez a rendszer. Egy évi 100 000 dollárt kereső felső középosztálybelitől (pl. egy IT multi mérnöke) meg évi 2500 dollárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!