Clinton vesztésének mennyire oka Obama elmúlt 8 éve, politikája?
Eléggé.
Ugyanis,Clinton annak a folytatását ígérte.
Akinek nem tetszett,azok Trumpra szavaztak.
2#
Trump üzletember.
Az USA-ban egy nagyon régi igény,hogy üzletember legyen a miniszterelnök.
Hát azt tudják kiállítani, aki indul. És az előválasztás megköti a kezét a pártvezetésnek.
Így Joe Biden biztos nyerő ha nem indul nem lehet megerőszakolni.
Igen az hogy üzletember legyen az elnök jó nézőpont, de az hogy adóelkerülő legyen Usában egyik halálos bűnnek számíthat. És mégsem...
Hát azért egy Bernie Sandersnek sem lett volna annyira esélye Trumppal szemben. Mivel Usa hagyományosan elutasítja az állami gondoskodás politikáját, magyarul a szocializmust.
Ha a kérdésemre térünk vissza, akkor sztem a rozsdaállamokat elhanyagolta Obama, ezért álltak át Trumphoz.
Persze sztem a legtöbben nem tudják hogy mire szavaztak.
Mint a Brexitnél.
,,Mivel Usa hagyományosan elutasítja az állami gondoskodás politikáját, magyarul a szocializmust."
Igen, de elfelejted, hogy Trump lett volna az ellenfele, Trump ellen meg csak olyanok nem tudnak nyerni, mint Hillary. Sőt, szerintem az összes Demokrata jelölt közül Hillary az egyetlen, aki elveszíthette a választást Trump ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!