Trumpnak vajon sikerül "megregulázni" a nagyvállalatokat?
Figyelt kérdés
Amerikában és a világ más részein is régóta igény van erre.
Detroit szomorú története is ehhez kapcsolódik.
Az autógyártást egyszerűen kiszervezték egy másik országba, mert ott kevesebbért dolgoznak.
Trump főleg az Applen akadt ki,hogy "színamerikai" termékként árulja magát, közben nem is az.
2016. nov. 9. 20:07
1/10 anonim válasza:
Mit értesz "megregulázás" alatt?
2/10 A kérdező kommentje:
A kiszervezéseket korlátozná valamilyen módon.Vagy törvényeket hozna, valami kompromisszumot.
2016. nov. 9. 20:17
3/10 anonim válasza:
Ez teljesen kizárt.
Illetve meg lehet tenni, csak akkor azok a vállalatok csődbe mennek.
6/10 anonim válasza:
Nem. Nem is akarja. Nem is tett úgy, hogy azt félre lehessen érteni úgy, hogy valakinek eszébe juthasson róla az az ötlet, hogy akarja. Trump csökkenteni fogja a vállalati adókat és a vállalati regulációkat, és ezt meg is mondta.
7/10 anonim válasza:
Mivel Trump függ a nagyvállalatoktól és pénzügyi érdekeltségektől, nem pedig fordítva, így meg is válaszoltam a kérdést.
8/10 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés?
Trump eddig semmi másban nem volt érdekelt csak a saját nagyvállalatiban. 20 éven keresztül adót sem fizetett és ezt még csak nem is titkolja.
Mégis honnan jön a gondolat, hogy pont egy ilyen ember akarja a nagyvállalatokat két vállra fektetni?
9/10 anonim válasza:
Trump a fantasztikus üzleti képességeivel csődbe vitt egy kaszinót, ami olyan nagy teljesítménynek számít, hogy szerintem még az én humán beállítottságú hülye fejemnek se menne. Nem fog ez megregulázni a világon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!