Mi baj van ezzel a világgal?
ma 11:45
Hát nem volt fair az amerikaiakkal szemben, hogy ebből a kettőből választhattak, azt azért elismerem én is valamelyest persze :D
22: Azért mondom.
Te is biztos olvastad a felméréseket, hogy ők voltak a két legnépszerűtlenebb jelölt valaha, akik ráadásul egy választáson kellett egymás ellen harcoljanak.
Szerintem ez sok ember számára tényleg olyan volt mindkét oldalról, hogy a kisebbik rosszat választották, amit ők annak gondoltak.
"A demokráciát egy szóval nem akartam méltatni"
vs.
"A demokrácia meg mindenképpen éljen"
"Ha neked normális dolog egy ország élére emelni egy embert akinek a stílusa..."
Tök mindegy, hogy nekem mi a normális. Szabad választásokon indult és nyert. Neked nem tetszik a stílusa és ezért sok millió ember döntését és erkölcsit kérdőjelezed meg - mint demokrata.
"te próbálkoztál a számba adni olyasmit amit én nem mondtam"
Lásd fent.
"Az emberek állapotáról beszéltem"
Milyen minőségben?
"A demokrácia jó, nincs ehhez köze"
Mindaddig, amíg az én kedveltem nyer - liberálisnak tetszik lenni?
"Két külön dolog a demokráciáról vélekedni vagy az emberek állapotáról vélekedni"
Valóban. Ehhez képest te kezdted az emberek lelkiállapotát megkérdőjelezni, annak tükrében, hogyan választottak egy demokratikus elnökválasztáson. Épp te kapcsoltad össze a két dolgot valamint rossz és nem igazolható következtetést vontál le.
ma 12:02
Persze nagyon nehéz, mikor a rosszak közül kell a kevésbé rosszat kiválasztani, nálunk is ez van régóta. Csak hát az ilyen fazon mint Trump az elég példátlan azért...
Hakapeszim:
Lényegesen túlbonyolítod a semmit, mert nem úgy jöttél ki belőle ahogy szerettél volna ;)
#29: "Sikeres üzletember, kőgazdag, saját maga finanszírozta a kampányát,"
Sikeres volt, aztán bukott, aztán adót nem fizetett évekig, aztán megint felemelkedett.
Ja és nem ő fizette maga, nagy tévedésben élsz! Keress rá és olvass utána, őt is támogatták mint Clintont bizonyos "pénzemberek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!