Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi baj van ezzel a világgal?

Mi baj van ezzel a világgal?

Figyelt kérdés
Mikor már Amerikában is nyerni tud ilyen Trump színvonalú ürge? LOL Itt a vég, nem? A világvége próféciák beteljesednek :DDDDDDDDD
2016. nov. 9. 10:01
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

ma 11:45

Hát nem volt fair az amerikaiakkal szemben, hogy ebből a kettőből választhattak, azt azért elismerem én is valamelyest persze :D

2016. nov. 9. 11:59
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

22: Azért mondom.

Te is biztos olvastad a felméréseket, hogy ők voltak a két legnépszerűtlenebb jelölt valaha, akik ráadásul egy választáson kellett egymás ellen harcoljanak.

Szerintem ez sok ember számára tényleg olyan volt mindkét oldalról, hogy a kisebbik rosszat választották, amit ők annak gondoltak.

2016. nov. 9. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

"A demokráciát egy szóval nem akartam méltatni"

vs.

"A demokrácia meg mindenképpen éljen"

"Ha neked normális dolog egy ország élére emelni egy embert akinek a stílusa..."

Tök mindegy, hogy nekem mi a normális. Szabad választásokon indult és nyert. Neked nem tetszik a stílusa és ezért sok millió ember döntését és erkölcsit kérdőjelezed meg - mint demokrata.

"te próbálkoztál a számba adni olyasmit amit én nem mondtam"

Lásd fent.

"Az emberek állapotáról beszéltem"

Milyen minőségben?

"A demokrácia jó, nincs ehhez köze"

Mindaddig, amíg az én kedveltem nyer - liberálisnak tetszik lenni?

"Két külön dolog a demokráciáról vélekedni vagy az emberek állapotáról vélekedni"

Valóban. Ehhez képest te kezdted az emberek lelkiállapotát megkérdőjelezni, annak tükrében, hogyan választottak egy demokratikus elnökválasztáson. Épp te kapcsoltad össze a két dolgot valamint rossz és nem igazolható következtetést vontál le.

2016. nov. 9. 12:02
 24/28 A kérdező kommentje:

ma 12:02

Persze nagyon nehéz, mikor a rosszak közül kell a kevésbé rosszat kiválasztani, nálunk is ez van régóta. Csak hát az ilyen fazon mint Trump az elég példátlan azért...

2016. nov. 9. 12:15
 25/28 A kérdező kommentje:

Hakapeszim:

Lényegesen túlbonyolítod a semmit, mert nem úgy jöttél ki belőle ahogy szerettél volna ;)

2016. nov. 9. 12:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Oké:)
2016. nov. 9. 12:43
 27/28 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, nem tudok sokat Trump ügyeiről, de istenem, kicsit bunkóbb, kicsit merészebb, vannak hibái. De hol van ez az erényeitől? Sikeres üzletember, kőgazdag, saját maga finanszírozta a kampányát, tapasztalat nélkül lenyomott mindenkit, ő tényleg el mert indulni a választáson az ellenszéllel szemben is, kiállni milliók elé őszinte, szókimondó stílusával, miközben minden vetélytársa őt támadta. Én a nagy, karakteres politikusokhoz hasonlítanám, mint Kennedy, Lincoln, Napóleon, Kossuth vagy az osztrák bajszos. Egyébként minden hibáját felülmúlja az, amit a palesztinok ügyéről mondott, de ez számotokra ballibek számára nyilván tisztességes volt.
2016. nov. 9. 14:25
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

#29: "Sikeres üzletember, kőgazdag, saját maga finanszírozta a kampányát,"

Sikeres volt, aztán bukott, aztán adót nem fizetett évekig, aztán megint felemelkedett.

Ja és nem ő fizette maga, nagy tévedésben élsz! Keress rá és olvass utána, őt is támogatták mint Clintont bizonyos "pénzemberek".

2016. nov. 9. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!