Mit szóltok Trump győzelméhez?
Figyelt kérdés
Bár még nem nyerte meg de kb. esélytelen már Clinton így megelőlegezem a kèrdést. Én nagyon csodálkozok, nem számìtottam erre.2016. nov. 9. 04:31
21/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem lepődtem meg, már a legelején megmondtam hogy Trump fog nyerni.
22/26 anonim válasza:
Nem istenítem, ő egy hazárdjátékos.
Tévedsz mindkét esetben, mindkét szavazásnál 3-5% volt az eltérés az eredményekre. Ez az jelenti, statisztikailag pont az ellenkezője is lehet.
És ez be is jött.
Hogy ő ért a számokhoz, te meg nem az nem az ő gondja.
Nem ajnározom, de elismerem, hogy okosabb mint a magyar kormány együtt véve. 2 nap alatt többet keresett legálisan, mint, amit a Fidesz 6 év alatt ellopott.
Ja várj, a Fideszesek az ő pénzén tanultak...
23/26 anonim válasza:
Nem tévedek, olyan kutatás is volt, amiben clintonnak 70%-os győzelmi esélyt adtak. Végén már szinte mindenki a zsebében érezte a clinton-győzelmet. Az meg, hogy ért a számokhoz, háát... mondjuk úgy, ért a spekulációhoz. És miben okosabb? Hogy szerinte Európának évente egy millió migránst kéne befogadnia? Ehhez pedig vegyünk fel hitelt? Ja, az marha okos húzás lenne, az ő szempontjából mindenképp. Legálisan? Ja végülis csak majdnem bedöntötte az angol gazdaságot, cseheknél meg ukránoknál ma is persona non grata, de ez se zavarjon.
25/26 anonim válasza:
Trump egy prűd,puritán,szexgyűlölő!
26/26 anonim válasza:
Na várjál, az előbb még szexista volt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!