Mit szóltok Trump győzelméhez?
Figyelt kérdés
Bár még nem nyerte meg de kb. esélytelen már Clinton így megelőlegezem a kèrdést. Én nagyon csodálkozok, nem számìtottam erre.2016. nov. 9. 04:31
11/26 anonim válasza:
"Szép napra ébredtünk! Remélem Sorosban már benne van fél doboz xanax!!!"
Miért lenne, ő a Brexitre is fogadott és nyert, és itt is fogadott és nyert.
És amikor csinálsz 100 millió dollárból, 1 milliárdot egy éjszaka alatt, nem igazán szedsz nyugtatót.
12/26 anonim válasza:
Én örülök, ha Trump lesz az elnök. Clinton csak egy vicc szerintem.
13/26 anonim válasza:
11#: ja biztos csak úgy "véletlenül" bejött neki...
14/26 anonim válasza:
Trump azt ígérte "naggyá teszi újra Amerikát", és a NATO tagoktól több pénzt fog beszedni. Na aki most örül...az akkor is örüljön mikor Amerika itt masírozik majd át jobban....meg mikor a NATO több pénzt kér akkor örüljön a plusz adóknak amit Orbán kivet ezért.
15/26 anonim válasza:
Hűha!! Jó nagy zavar van itt a fejekben!
16/26 anonim válasza:
"ja biztos csak úgy "véletlenül" bejött neki..."
Na mert szerinted miben csalt?
Trump Soros ellen van, nem az lenne az érdeke, hogy a másik nyerjen?
18/26 anonim válasza:
"ez elég olcsó duma, Hitler és Sztálin alatt is mentek a villamosok, vagy 56 leverése után is
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"
Sikerült elérned azt 0%-os szintet ahova való vagy!
19/26 anonim válasza:
"Akkor.miért trumpra fogadott?"
Mert ő a nyertesre fogad, nem arra, aki kedveli. Ezért olyan gazdag, mert nem az érzelmei vezetik, hanem a józan esze.
20/26 anonim válasza:
#19: hát épp ez az. A brexitnél is a kutatások a bent maradást jósolták, itt is clinton győzelmét jósolták, és mindkétszer az ellenkezője történt. Biztos 'véletlenül' fogadott rájuk, és 'véletlenül' bejött neki. Ne játszd már meg magad, tudta jól előre mi lesz az eredmény. De azért te csak istenítsd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!