Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Japánba mérnökinfósként ki...

Japánba mérnökinfósként ki lehet jutni?

Figyelt kérdés

Igaz, még el sem kezdtem az egyetemet, sot, jovore erettsegezike, de mar most szeretnek tervezni(halogatasbol mar szoptam eleget).

Szoval a kerdesem az lenne, hogy BME-s mernokinfoskent mennyire sikeresen lehet kikoltozni japanba?

2016. okt. 25. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, Japánt rengeteg kritika érte most, hogy nem fogadtt be szír migránsokat. Erre felajánlotta a japán kormány, hogy oké , akkor fogadjunk be szíreket. Képesek lettek volna 25 !! embert befogadni. :D Erre mindenki monda, hogy ha csak ennyit, akkor egyet se küldünk oda :'D volt eszük, tudták, hogy ez lesz rá a reakció. Szóval ha ők még háborús országból se fogadnak be embereket, akkor szted téged békés európai országból jövőt hogy fognak fogadni ? Felejtsd el sztem. Kivéve ha ez minden vágyad, mert ha igen,akkor hajrá.
2016. okt. 26. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Weeaboo Pistike.
2016. nov. 1. 10:43
 13/13 anonim válasza:

Szerintem nem lehetetlen. Ajánlok pár videóst, akik Japánban élnek, páran csináltak is videót arról, hogyan jutottak ki, mik kellettek ehhez, stb. Ha van kedved nézegesd meg őket. :)

Bogolette (magyar!)

Emily Louise Maitland

Joey/The Anime Man

kanadajin3

Kristina Grace

Sharla in Japan/Sharmander

Taylor R テイラー

Venus Angelic

2016. nov. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!