Kuba rosszabb Magyarországnál?
Úgy mindent összevetve. Kuba még Magyarországnál is retkebb? Életszínvonal szempontjából, meg mindenhogy?
Mivel ott ugyebár az emberek ilyen 1950-60-as évekbeli autókkal közlekednek, mert annyira drágák az újabbak.
Népesség szempontjából majdnem ugyanannyi ember lakja. 11 millió ott, 10 millió Magyarországon.
Szerintem nem rosszabb, hanem jobb. El is mondom, hogy szerintem miért.
Magyarország egy csóró kapitalista ország Európa közepében, az embereket semmi pénzért dolgoztatják mint az igáslovat, a közhangulat borzalmas, depi és alkoholizmus mindenhol. Végül is minek örüljenek? Hogy gürizhetnek éjjel nappal, hogy ne dögöljenek éhen?
Ezzel szemben Kubában teljesen más az értékrend. Igaz, nem gazdag ország, de az ottani embereknek ilyen "dolcse vítá" édes élet, mentalitásuk van, még az utcán is táncra perdülnek, mindenhol szól a salsa, sokkal boldogabbak és közvetlenebbek egymással az emberek.
Én szívesebben születtem volna Kubában, mint ebben a k**va országban. :(
nézőpont kérdése
egy átlag magyar a világ népességének 84%-ánál gazdagabb.
Gazdagabb de nem boldogabb.
Kubában az emberek nagyon csórók de boldogabbak.
Rosszabb.
Kuba jóval fejletlenebb nálunk.
" Ennél az országnál, ami most van, 50 éven belül Szomália is élhetőbb lesz."
Persze, mert szomália is majd európába jön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!