A Pentagon elleni repülős merénylet furcsaságait mivel lehet magyarázni?
- Miért maradt ép a pázsit ? A törzs és a szárnyak miért nem túrták fel a pázsitot ?
- Hol vannak a képek a Pentagon körül szétszóródott repülődarabokról (törzs, hajtóművek, szárnyak, függőleges vezérsík), utasok földimaradványairól és a személyes holmijaikról ? Ami felvételeket láttam a Pentagonról, azon se repülődarabokat, se utasok földimaradványait, se személyes holmijait
nem láttam.
Ezen kérdések és a látott dolgok miatt szerintem ésszerűbb állítani, hogy egy nagyobb UAV (Global Hawk) repült a Pentagonba, mintsem egy utasokkal teli Boeing 757-es.
"Miért kell elrontanod a kérdésemet ???" -kapom privátban, azért mert ez vagy a te régi kérdésed csak azóta törölték azt a regedet vagy lusta vagy sajátot írni!
Ráadásul ott van vagy két tucat válasz, ami pont a "te kérdésedre" is jó válasz, nem is lenne szabad a szabályzat szerint ugyanazt a kérdést többször kiírni!
Nem csak ez az igazán furcsa, hanem maga a videó, amit közzétettek.
Egy laikus simán megeszi, de aki biztonságtechnikával foglalkozik, az azért megmosolyogja a minőséget.
Persze majd jönnek a "hozzáértők" aztán megmagyarázzák :)
Mert ugye értenek hozzá ;)
"Miért maradt ép a pázsit ? A törzs és a szárnyak miért nem túrták fel a pázsitot ? "
Felturtak.
"Hol vannak a képek a Pentagon körül szétszóródott repülődarabokról (törzs, hajtóművek, szárnyak, függőleges vezérsík), "
Voltak roncsok az epuleten belul is, de a gep nagy resze bent volt az epuletben. Errol van egy csomo kep.
Hullakrol is biztos talalsz ha neked ez a kattanasod.
# 17:39
"Hullakrol is biztos talalsz ha neked ez a kattanasod."
Nincsen semmilyen kattanásom, csak nem megy a helyszínre képzelni feltúrt pázsitot, repülőgép roncsokat és más földi maradványokat, amik szoktak lenni más utasszállító katasztrófáknál. De ha tudsz, akkor megcáfolsz engemet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!