Tulajdonképpen a rendőrség és a titkosszolgálat asszisztál a terrormerényletekhez?
Nem az első, hanem már a sokadig eset, hogy az adott terrortámadásnál, vagy késelésnél, lövöldözésnél kiderül, hogy a rendőrség/titkosszolgálat jól ismerte az elkövetőt, sőt, büntetett előélete van/volt, és mégis hagyták szabadon garázdálkodni.
A nizzai terrortámadásnál is közölték, hogy a rendőrség pont a terrortámadás előtt pár órával hagyott fel a hely ellenőrzésével, és megnyitották az embereknek.
Én nem tudom elhinni, hogy a francia és német rendőrség olyan töketlen, hogy nem tesznek az ISMERT szélsőséges/terrorgyanús emberek ellen semmit.
A templomos-papos támadás Franciaországban ugyanez volt. A helyiek is többször figyelmeztették a rendőrséget, hogy radikalizálódás folyik a mecsetben, meg egyéb "furcsaságok", a rendőrség meg ölbe tett kézzel nézte az egészet.
Csak nekem fura ez? Mintha a rendőrség és a titkosszolgálat azt akarná, hogy az emberek félelemből dalolva elfogadják a teljes ellenőrzést mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!