Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lerohanja az USA és Oroszorszá...

Lerohanja az USA és Oroszország szerintetek Észak-Koreát?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 13:12
1 2
 11/18 Jeffrey Spender ***** válasza:
50%

#9:

"Csakhogy amig a teleportot fel nem talaljak, addig nem a semmibol egy masodperc alatt teremnek ott az altalad felsorolt eszkozok"

Az amiknak pont a közeli Guam szigetén vannak mind B-1-eseik, mind B-2-eseik és végül B-52-eseik, de ha "csak" otthoni, Egyesült Államok-beli repterekről kellene indulniuk, akkor is mi lenne a probléma ?

Szintén a szomszédos Japánban van állandó székhelyük és járőrözési területük az egyik repülőgép-hordozó köteléküknek, akkor meg mi a probléma ?

" radarjuk az eszakiaknak is van, es ha meglatjak hogy ropul felejuk az ellenseg, akkor megnyomjak a gombot."

A B-52-eseknek és a B-1-eseknek a robotrepülőik miatt nem kell berepülniük az északiak légterébe, mert azokat 1500 km feletti távolságból is indíthatják kedvük szerint, és a robotrepülők meg 30 m-nél alacsonyabban közelítik meg őket, a B-2-esek meg teljesen láthatatlanok a radarok számára lopakodó profiljuk miatt, így gond nélkül tudják közvetlenül telibe kapni JDAM-jeikkel a nukleáris létesítményeiket, és végül, a légvédelmük meg megragadt a 60-as, 70-es évek szintjén, akkor mi probléma lenne ?

Te nyomkodtad a piros kezet ?

2016. szept. 9. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Miért rohannák le?Mi okuk lenne rá,és mi céljuk vele?

Persze van nekik atomfegyverük,jó esetben működik is,de szállítóeszközük nincsen.

Innentől semmit se ér az atomfegyver,de ha lenne is rakétájuk hozzá,akkor sem olyan gyökerek,hogy használják.

Meg egyébként is,az atomfegyver nem jelent egyből atomarzenált,néhány robbanófejjel nem lehet túl sok mindent kezdeni.

Tehát ez az indok már halott.

Utána jön a minek kérdése.

Ki a franc akar meghalni egy olyan országért,aminek a népe szentül hiszi hogy ami ott megy az jó,és ami a határaikon túl van,az maga a démon?

Nem kérdés,fél nap alatt a középkorból egyenes a kőkorszakba lehetne visszabombázni az országot,anélkül hogy egyetlen amerikai vagy orosz katona is meghalna,de mit érnek el ezzel?

Ki fog utána ott rendet tartani?Ki fogja elmagyarázni a 10 millió agymosott embernek,hogy ez nekik most jó lesz?

Támadni meg lerohanni könnyű ,ahogy Irak sem volt gond,de mi lesz utána?

2016. szept. 9. 16:35
 13/18 Shai-Hulud ***** válasza:

Utána? :-)

Dél-korea örömmel venné az egyesítést (nekik országegyesítési miniszterük is van), és mindent megtenne, hogy minél előbb működő demokratikus közigazgatás legyen az országban. Nem olyan a helyzet, mint Irakban, ahol erőszakkal kellett fenntartani a "rendet", és amint az amcsik kitették a lábukat, politikailag is, gazdaságilag is összeomlott az ország.

Sokkal inkább hasonlít a dolog a két Németország újraegyesítésére, ahol a fejlettebb nyugati fél igen sokat áldozott azért, hogy a keleti országrészt úgy-ahogy felzárkóztassa.

Ez lenne a helyzet a Koreában is. A déli országrész egyrészt katonasággal fenntartaná a rendet, nem kellene megszálló csapatokat ott állomásoztatni, másrészt a gazdaság újraszervezését is örömmel csinálnák, cserébe egy teljes Koreát kapnának.

Szerintem nem az "utána" a probléma, hanem tényleg az, hogy egy háború sok pénzbe kerül, és sok emberéletbe. Ha nincs megfelelő haszna, akkor egyik nagyhatalom sem szívesen áldoz sem pénzt, sem életeket egy idegen országért. Pedig szerintem kellene, mert előbb-utóbb mindenképpen háború lesz abban a térségben, és minél tovább halogatják, annál erősebb lesz közben Észak-Korea.

2016. szept. 9. 17:16
 14/18 Shai-Hulud ***** válasza:
79%

"akármilyen szegénység van ott (már ha van, mert még egy észak koreait sem láttam, és nem is jártam arra, csak annyit tudok amit mindenki kántál"

Én az Északi Sarknál sem jártam, csak hallottam róla, amit mindenki kántál... Szerintem nincs is Északi Sark.

2016. szept. 9. 17:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Dél-korea örömmel venné az egyesítést ha nem kéne olyan mennyiségű pénzt fordítani Keletre hogy az ország szinte belerokkanna..
2016. szept. 9. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Agyhalottak vagytok. Végig se olvastam a válaszaitok, csak nyomtam rá a pirosat :DDDD
2016. szept. 11. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:
3%

Én az Északi Sarknál sem jártam, csak hallottam róla, amit mindenki kántál... Szerintem nincs is Északi Sark.

Bekaphatod te kis tetű

2016. szept. 11. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Minek rohannák le? Kell még az olcsó munkaerő.
2016. szept. 13. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.