(Egyébként engem is bosszant a dolog. Irakot egy pillanat alatt legyalulták, de ezt a szemét koreai diktátor dinasztiát nem akarják ledarálni. Pedig azok a szerencsétlen észak-koreaiak is jobb sorsot érdemelnének!)
2016. szept. 9. 13:26
2/18 anonim válasza:
Nem. Ott ugyanis nem csak mese hogy tomegpusztito fegyverekkel rendelkeznek (mint Irak eseteben volt), hanem tenyleg. Es amilyen fanatikusak, hasznalnak is, ha arrol van szo.
2016. szept. 9. 13:29
3/18 anonim válasza:
Használnák, egyszer. Mielőtt célba érne a rakétájuk, azelőtt kapnának 100-at cserébe.
2016. szept. 9. 13:47
4/18 anonim válasza:
Egy elnyomott népet nem célszerű "leatozomozással" felszabadítani. Másrészt pont ez az hogy nem akarják hogy bárki atomot vessen be, mégpedig kim jong un gondolkodás nélkül lövetné dél koreát.
2016. szept. 9. 13:54
5/18 Jeffrey Spender válasza:
#2: Ha a B-2-esek JDAM-ekkel és a hagyományos bombázók és a hadihajók meg robotrepülőkkel szórnák meg az északiak nukleáris létesítményeit, kommunikációs központjait és vegyi fegyverraktárjait, akkor már nem jelentene semmi veszélyt az északiak hadserege, nem ?
2016. szept. 9. 13:58
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem kérdés, hogy meg lehetne bénítani az észak-koreai hadsereget viszonylag hamar, de ehhez egyik nagyhatalomnak sem fűződik érdeke. Hagyják őket "játszadozni" (és az ott lakókat szenvedni).
2016. szept. 9. 14:03
7/18 anonim válasza:
Ott nincs semmi, amit ki lehetne zsákmányolni. Nincsenek ásványkincsek, olaj, a lakosság koldusszegény, tehát mi értelme lenne bármelyik nagyhatalomnak lerohanni? Csak nyelné a pénzt, amíg egyáltalán megszüntetik a középkori állapotokat...
2016. szept. 9. 14:10
8/18 anonim válasza:
Észak Korea akármilyen tetű, és akármilyen szegénység van ott (már ha van, mert még egy észak koreait sem láttam, és nem is jártam arra, csak annyit tudok amit mindenki kántál, hogy nyomorúságos arra sz élet, a nagyfőnök pedig dőzsöl, és nyitogatja a hűtőt)
Nem merik megtámadni, mert atomfegyverrel rendelkezik, továbbá amíg nem veti be egy ország ellen sem addig nem rohanhatják le.
Én azt gondolom hogy az USA és Oroszország irigy Észak Koreára és fél tőle. Egyenlőre csak megfigyelik őket és készen állnak egy esetleges ballépésre. Nem tudom mi megy Észak Koreában, de amíg csak a saját országának az építését csinálja, és nem támad meg másokat addig kb nem is érdekel és senkinek semmi köze hozzá. Ha atomfegyvert akar akkor legyen neki, megvan hozzá a joga. De ahhoz már nincs hogy bevesse más országok ellen.
2016. szept. 9. 14:30
9/18 anonim válasza:
5: akkor mar (es felteve hogy osszejon) nem. Csakhogy amig a teleportot fel nem talaljak, addig nem a semmibol egy masodperc alatt teremnek ott az altalad felsorolt eszkozok, radarjuk az eszakiaknak is van, es ha meglatjak hogy ropul felejuk az ellenseg, akkor megnyomjak a gombot.
2016. szept. 9. 14:34
10/18 anonim válasza:
Oroszország minek rohanná? Ha egyesül a két Korea, akkor valószínűleg amerikabarát kormányuk lenne mint most Délnek, nekik pedig egyáltalán nem hiányzik a szomszédjukba még egy ilyen ország.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!