Az iszlám betiltható lenne?
Ahogy eddig tapasztalható volt, az iszlám egy invazív vallás, illetve kultúrkör.
A vallásszabadság jó dolog, csak nem minden vallás számára.Az iszlám kivételt képez.
A szólásszabadságban is vannak bizonyos korlátozások.
Mondhatsz mindent, kivéve....
Sőt, még az öltözködésben is.Például, az ember nem mehet ki meztelenül az utcára.
Tehát, ezen az alapon, a vallásszabadság esetén is lehetne korlátozásokat bevezetni.
Az iszlám több száz áldozatot követelt Európában és Észak-Amerikában egyaránt.
Továbbá, félelemkeltő, idegen öltözködést használnak.
Amikor Franciaországban nyaraltam és megláttam azt a sok lekendőzött nőt, megrémültem és azt kérdeztem "Úristen, hol vagyok?".
Vagy, ha valamilyen szintű beilleszkedést akarunk elérni, akkor a muzulmánokra magasabb adót kellene kivetni.Ez csökkentené a magas termékenységüket és beilleszkedésre sarkallaná őket,hogy dobják el a burkát, egyenek sertéshúst.
Törökország is így rendezte a 20. század elején a vallási "problémákat".
Aki nem muszlim, az fizessen több adót, hogy a muszlimok földjén élhet.
A kereszténység betilható lenne?
A 15-20. század között az invazív keresztény világ gyarmatosította a világ nagyobb részét és teljes kultúrákat rombolt le és milliók halltak meg az erőszakos vallás terjesztése miatt vagy épp annak követői miatt. Sokan "Isten nevében", na ez a kérdés pont ilyen....
én debrecenben láttam kendőzött nőket
hármat is kétszer egy héten belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!