A rasszizmusról másképp?
a "ma 12:56" hozzászólásod előtt is barom voltál. és IGEN erről is a hozzád hasonlók tehetnek!!!
nem akarna senki sem etnikai tisztogatást, ha ti és a hasonló gondolkodású haverjaid a parlamentben és kint az úgynevezett "jogvédők" nem lennének egyoldalúak, illetve nem támogatnák az agresszív gyilkosokat, bűnözőket csak azért mert más színű a bőre!
Te primitív kimosott agyú barom, nem is ismersz engem, fogalmad sincs az én elveimről!
Nem hiszek semmilyen diszkriminációban a POZITÍVBAN SEM! A népirtásban pláne nem, legyen annak bármilyen oka. Nem támogatok, semmilyen bűnözőket, gyilkosokat (népirtókat pláne nem), mindenkinek egyforma elbánásban kell részesülnie. A cigányságot integrálni kell, a társadalomba való beilleszkedésre motiválni, és felszámolni a megkülönböztetésüket (pozitívat és negatívat egyaránt, szóval, hogy előbb magyarok legyenek és talán azután cigányok), elzárni a kiskapukat, és megteremteni a lehetőségeket.
De szerintem hiába tépem a szám, arra úgysem tudok hatni akinek már kimosta az agyát a kuruc.
"ma 14:40"
annak a jó édes anyukádnak mosta ki az agyát a kuruc!
ebből is lerí, hogy mennyire egyoldalú vagy. aki fel meri emelni a hangját, hogy talán nem az emberek hibája az, hogy előítéletesek, vagy ahogy ti fogalmaztok "rasszisták", akkor kapásból fasiszta, náci lesz.
tudod te mi az a fasizmus egyáltalán? szerintem fogalmad sincs. tegyél egy szívességet. és húzd le magad!
Na vázolom a helyzetet:
A Szlovákiában nem a Dél-Szlovákiai szlovák utálja a magyart akivel ugyanabban az utcában lakik ismerik egymást stb hanem a Tátra-környéki tót aki hallja a propagandát hogy a magyarok így a magyarok úgy...
Magyarországon viszont azok utálják a cigányokat akik a környezetükben élnek mivel őket lopják meg rabolják ki nap mint nap.A jobb helyen élő magyar aki csak tévében látott cigányt és akkor is csak a 100tagú cigányzenekart az nem utálja őket.
A két utálat nem ugyanolyan és az a büdös nagy igazság hogy a magyarok iránti utálat nem jogos míg a másik igen.Ti utáljátok azokat akik megkárosítanak titeket és terrorizálják gyerekeiteket?Gondolom igen és ez természetes. Ha a tolvaj ellop egy kocsit akkor utálja a hátsó ülésen maradt gyereket?Igen de nem a gyerek a szar alak hanem a tolvaj.
Más vélemény??
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:40
Még 800 évet várjunk hogy beilleszkedjenek? Mutatok neked valamit. A magyar állam nagyon sokat tesz azért hogy ők beilleszkedjenek! És ilyeneket kap cserébe:
Mi nem teszünk az integrálódásukért, vagy ők maguk? Mit tegyünk még? Adjam oda nekik a házamat? Minek? Tönkreteszik hónapok alatt, lelakják... Adjam oda a fizetésem? Lemegy a játékgépben... tudod ha Borsodban, vagy Szabolcsban laknál egészen másképp vélekednél. A magyar állam nagyon sokat ad nekik, és mégsem képesek az integrálódásra! Már erővel is telepítenek be cigányokat a telepekről, be a falvakba, magyar emberek közé. És szerinted mi van? Lelakják azt a házat is és összeférhetetlenek. Igen tudom! Ez is a mi hibánk! Tűrjük el hogy neveletlenek, nem akarnak dolgozni stb. Mert ha felemeljük a hangunkat ellene, akkor fasiszták vagyunk. Hát hányingerem van. És nem, nem vagyok rasszista, van cigány barátom, eltartja a kis családját, dolgozik éjjel nappal, őt becsülöm. Miért nem képes még 1millió társa erre? Adva van a lehetőség sok helyen, ha akarod elmesélem, mert a saját szememmel láttam, tapasztaltam.
Nekem is van cigány barátom is. De az ilyen ordenáré állatokat tényleg irtani kéne..
Lehet rasszistázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!