Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A zsidoktol szeretnem megkerde...

A zsidoktol szeretnem megkerdezni, hogy mi a velemenyük a palesztin helyzetröl? A szivem szakad meg azokert a gyerekekert!

2010. ápr. 20. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Zsido vagyok, izraeli

Aki itt hazudik "kedves" kerdezo, az te vagy, meghozza tobbszorosen:

1: Azt irod "en egy kutyat sem tudnek megolni". Megis vegigelvezted ezt a borzalmat (allt is kozben?) es meg nepszerusited is.

2: Kerdezhetned az embereket, hogy mi a velemenyuk. De nem, te a zsidoktol kerdezed. En izraeli vagyok, itthon a sajat foldemen, a sajat hazamban, ENGEM megkerdezhetsz. De azok a zsido szarmazasu magyarok, akikhez a kerdes szol, azok elsosorban magyarnak erzik magukat (kulonben ide jonnenek), meg ebben az ellenseges legkorben is inkabb a magyarsagot vallaljak - mi kozuk nekik ehhez az egeszhez!? Az, hogy TE legalissa akarod tenni a zsidogyuloletet, ezert OKET is be akarod vonni a felelosok korebe.

2010. ápr. 22. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Megint csak első vagyok,s nem az előbbi

szerintem előző Te túlreagálod a kérdést.A kérdező látott egy-két videót ártatlanok haláláról,ami vagy igaz vagy hamisítvány.Ő igaznak véli,s mivel a képsorok alapján izraeli katonák,Izrael állama tehet róla,jogos ,hogy zsidókat kérdez meg,akik kötődnek a zsidó államhoz.Mivel feltételezem ,nem beszéli a hébert ,ezért nem izraeli honlapokon érdeklődik.Szerintem ha szimplán,ahogy írod embereket kérdezne,akkor olvashatnál a válaszok között antiszemita szövegeket,de ő azért kiváncsi a zsidók válaszára-szerintem-,mert nem a habzószájú nácikra kiváncsi,hanem zsidókra,hogy hogy viszonyulnak hazájuk tevékenységéhez.Én ebben nem látok se provokációt,se antiszemitizmust.Az meg hogy végignéz valaki egy videót,még nem feltételezi,hogy élvezi is amit ott lát.Nem kell rögtön farkast kiáltani!Nem állíthatod,hogy ellenséges légkörben lennék jobban,mint bárhol a világon,sőt Izraelben akár még ellenségesebb is lehetne.Gondolok itt a szó szerinti harcokra vagy csak arra,hogy próbálj meg szombaton sétálni egy ortodox környéken,majd megdobálnak(holott követ se emelhetne fel).Attól,hogy nem alijázom,még nem feltétlenül mérhető köztünk a magyar-zsidó arány,hiszen lehet valaki magyar Svájcban évtizedekig ,anélkül,hogy svájcinak érezné magát.S hogy mi közünk nekünk ehhez?Ez csak egy fórum:lehet itt beszélni Tibetről,izlandi vulkánról,francia vasutassztrájkról,afrikai éhezőkről.Ugyanígy erről a külügyről is.Nem kell mindent feketén-fehéren látni.

2010. ápr. 22. 17:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves elözö!Köszönöm,hogy te tenyleg erted a kerdes lenyeget es nyugodt hangnemben komunikalsz.

"zsido vagyok,izraeli" Te a sajat bunko hangnemeddel es beteges magyarazkodasi hajlamoddal kene,hogy egy kicsit foglalkozz.Az ilyen megnyilvanulasaiddal szitod TE az antiszemitizmust!

2010. ápr. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!