Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa keresztény vagy muzulmán?

Európa keresztény vagy muzulmán?

2016. aug. 22. 06:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
A 4-es hazduik.
2016. aug. 22. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja, szemét négyes, hivatalos adatokkal gyün itten :D
2016. aug. 22. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Az, hogy egy terulet muzulman vagy kereszteny NEM csak a jelenlevok letszama donti el, hanem az egyes csoportok agresszivitasa is.

Jelenleg Europaban a muzulman agresszivitas messze folulirja a muzulmanok letszamat.

2016. aug. 23. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

5-ösnél a pont.

Európa se nem muszlim ,se nem keresztény ,se nem ateista.

Európa szekuláris ,de a legtöbb kultúra "misztikusabb" hátterét leginkább a kereszténység adja. E tekintetbe úgymond "szekuláris keresztény".

Az a gond ,hogy olyan kib🅰szott hülye csapatok ,mint a "Britain first" az U.S.Á-ba is van. Direkt provokálják az embereket. Csak lásd: Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=mowauY-41uk

2016. aug. 25. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Egyik sem. Európa dominánsan keresztény, de mindig is éltek őshonos muzulmánok Európában (törökök, tatárok, bosnyákok, albánok, muszlim görögök stb.).

Az európai kultúra azonban elég hangsúlyosan keresztény gyökerű (a görög-római-zsidó-keresztény kultúrkörről beszélünk, ugyebár), de ebben is nagyon sok a muzulmán hatás, az arab számoktól a mór építészeti stíluson, a csillagászaton át, a különböző nyelvekben kölcsönzött szavakig, a török uralom európai építészeti és kulturális örökségéig elmenően.

2016. aug. 26. 02:20
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

Egyik se.

Többnyire keresztény, de vannak őshonos muszlim közösségek is (pl. bosnyákok, albánok, törökök, stb.)

2017. júl. 26. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Hívő keresztény vagyok, az is maradok, jól ismerem az iszlamot, semmiképp sem lennék az.

Persze, vallasszabadság van, és ez így van rendjén. De amikor már az európai muszlimok saríát akarnak, az nekem sok

2017. júl. 26. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

#17 vagyok, elküldtem bocsi.

Iszlamnak nem lehet nevezni Európát, egyáltalán, de már lassan kereszténynek sem. Vallásszabadság van.

2017. júl. 26. 21:42
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ez így nem mond semmit. Az igen, hogy normális, vagy nem normális.
2017. aug. 21. 13:49
 20/20 A kérdező kommentje:

Igazad van. Igy kellett volna kérdeznem.

Szóval akkor Európa a nyugati kultúrális hagyományok szerint a normális vagy a nem normális felé halad?

2017. aug. 21. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!