Más is reménykedik benne, hogy összeomlik az EU, meg az egész nyugati rendszer?
Szerintem, velejéig romlott az egész.
Nem lehet megváltoztatni.
Teljesen kicserélik Európa lakosságát afrikaiakra meg közel-keletiekre.
Ezért össze kell omlania.Jó lenne, ha lenne pár kisebb forradalom,polgárháború is.
Utána pedig Európa megújulhatna,a rasszok ,kisebbségek visszakerülnének a helyükre, ahogy az iszlám vallásúak is.
Utána, teljes függetlenedés Amerikától, politikailag.Demográfiailag minden helyreállna
Egy generációnak rossz lenne.De a gyerekeik, unokáig már egy békés, biztonságos, tiszta csak fehér emberek lakta kontinensen élhetnének jólétben.
1#
Ez így igaz.
Ezért kellene azon dolgozni, hogy ez a kontinens maradjon meg nekik és ne olvadjon be.
Nem kaptam napszúrást.Komolyan gondolom.
A múlthéten jöttem olaszországi, ott láttam, hogy mennyi az afrikai bevándorló.Az összes illegális lehet, de a hatóságok nem csinálnak velük semmit.
Putyin könnyen elmozdítható lenne.
Egy erős, nem liberális Európa könnyen megbuktathatná kívülről.
Putyint maga a nyugat-európai szemlélet tarja hatalmon.Mik is?Bevándorlók, transzvesztiták meg az ilyesmik.Putyin nekik köszönhet a hatalmát, mivel azt mondja, ha más vezető lesz, Oroszországban bevezetnek ilyen dolgokat.
Ha Nyugaton sem lennének ilyen dolgok, Putyin már évekkel ezelőtt bukott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!