Nem abszurd, hogy beakarják tiltani a burkinit a franciák?
A burkini nem okoz gondot, ugyanis nem takarja el az arcot, így nem okoz sem az azonosításban, sem a bűnüldözésben fennakadásokat.
Tehát, nem árt senkinek.
Sok muzulmán így nem fog tudni strandon fürdeni.
Szerintem, a francia politikai elit az egyre nagyobb iszlámfóbiát akarják meglovagolni.
Ennyi erővel, a raszta hajat is belehetne tiltani, csak mert sokaknak nem tetszik.
Az meg nem érv, hogy sokakat az "iszlám terrorizmusra emlékeztet".
Akkor, mi van a fehér haszongépjárművekkel?Azokat is betiltják?
Utolso, arra probaltam ravilagitani hogy egy hithu muszlimanak hijab nelkul az utcara menni olyan mintha teged kenyszeritenenek melltartoban az utcara. De felesleges ilyesmirol vitatkozni, a niquabot es tarsait (tehat ami nincs benne a koranban, hanem valoban kenyszer miatt hordatjak veluk), szerintem is be kellene tiltani, de a fejkendot mint olyat nem. Nem egy muszlim orszagban volt szerencsem elni, lattam sajat szememmel hogy kulonbozo kulturabol, hatterbol, csaladi allapotbol jovo noknek mit jelent a hijabjuk (ez alatt most a fejkendore gondolok, nem a csadorra es tarsaira), es ezeknek a gondolatoknak koze nincs azokhoz a fogalmakhoz amiket itt gondolnak roluk. Ugyanugy ismerek magyar illetve Magyarorszagon elo, kulfoldi muszlimakat (gyakran tartanak csak noi reszvetelu "esteket", vacsorakat - tehat semmi kenyszerito ero nem lephet be oda), de a legtobben ott is hijabot viselnek azon egyszeru okbol hogy szeretik a vallasukat, es szeretnenek megfelelni isten eloirasanak.
De lenyegtelen, szerintem hordja mindenki azt amiben kenyelmesen erzi magat es amiben azonosithato :D.
De abszurd!
Járjon mindenki félmeztelen. Legyen erről törvény. Sőt meztelen, természetesen nyáron :) Na akkor nem lennének ismerkedési problémák. Minek a ruha? A kutyákon és a majmokon sincs. Mutassuk amink van, nem szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!