Nem tökmindegy neked, hogy mit csinálnak? Vagy élvezed, hogy újabb teret biztosítasz, hogy a migriimádók köpködjenek itt egymásra a migrigyűlölőkkel? Én konkrétan magasról szarom le hogy mit tiltanak be a franciák, mellesleg pedig ők vannak otthon, ezért eszembe sem jutna belepofázni a dolgaikba.
2016. aug. 18. 19:13
2/35 A kérdező kommentje:
A burkini tiltása sérti az emberi jogokat.
2016. aug. 18. 19:14
3/35 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy nők szabadságának korlátozása is. Mégsem okoz az araboknak lelkiismereti kérdést. Jobban tenne az összes világszervezet ha összefogna és betiltana minden más viseletet a sportban, mint ami megszokott. Pl. itt mindenki bikinit kelljen viselnie
Szerintem keress egy kötelet. :-) Semmi értelme nem lesz a további életednek, ha be lesz tiltva a burkedli vagy mi a tököm a franciáknál. :-)
2016. aug. 18. 19:23
5/35 anonim válasza:
De, abszurd.
2016. aug. 18. 19:23
6/35 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha dresszkódot alkalmaznak. Gondolj bele: egy opera előadásra sem fogsz rövidnadrágban elmenni, vagy a szaunába sem ülsz be ruhában, ha ki van írva, hogy oda meztelenül kell menned.
Ha a strandon előírják a dresszkódban a fürdőruhát ami szabadon hagyja a karokat, lábakat, nyakat, fejet, akkor ez tiszta helyzet.
Így nem érzi senki kellemetlenül magát azért, mert alul, vagy felül öltözte a többieket.
Meztelenül sem szabad strandolni akárhol.
2016. aug. 18. 19:24
7/35 anonim válasza:
"a francia politikai elit az egyre nagyobb iszlámfóbiát akarják meglovagolni.
"
haha még véletlenül sem a muszlimokban a hiba...
2016. aug. 18. 19:26
8/35 anonim válasza:
Őszintén szólva,nem.Tartóztattak le már arab országokban európai nőket,mert t"túl sokat mutattak" magukból,ezzel sértve a helyi törvényeket,szokásokat.Magyarán: elvárták tőlük,hogy alkalmazkodjanak.Akkor itt most,alkalmazkodjanak ők.Amúgy meg,a franciaországi események után,lehet,hogy őket védik ezzel.Mellesleg, nemrégiben megkéselt egy francia anyát és három kislányát egy muszlim(franciaországban),szintén azért,mert szerinte, túl sokat mutattak magukból".Hozzáteszem:otthon. Nem biztos,hogy ennyire "teret kellene adni" az arab,muszlim szokások elterjedésének.Nagyon hamar eljuthat a dolog odáig,hogy ez legyen az előírás a strandokon,nehogy már sértsük a muszlimok vallásos érzékenységét.
2016. aug. 18. 19:44
9/35 anonim válasza:
Amúgy meg,szerintem ezen a képeb a hölgy,gyakorlatilag felismerhetetlen,beazonosíthatatlen.
2016. aug. 18. 19:47
10/35 anonim válasza:
Nem abszurd. Az emberekben félelmet kelt, ezért tiltják be. A horogkeresztet meg a vörös csillagot is ezért tiltották be, amiatt mégse vinnyog senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!