Franciaországban, az ilyen radikális, abszurd eszközök spekulációja helyett, miért nem az emberi jogokhoz nyúlnak hozzá?
Izraeli modellről beszél.
"Olyan irányba kéne mozdítani az életünket, ahol nyilvános helyeken nem lehet hátizsákot hordani, ahol a táskákat alaposan és szisztematikusan ellenőrzik, és nem fáradt alkalmazottak vetnek rájuk egy gyors pillantást"
Ehhez hasonló ötletek, szerintem abszurdumok.
Sokkal egyszerűbb lenne, a muzulmánok jogaihoz hozzányúlni.
Hatvanmillió ember szívjon vagy 5 millió?Nagyon nem mindegy.
Ha van az országban,van egy kisebbségi csoport, ami nem tud viselkedni, romboló hajlamokkal rendelkezik, akkor szankcionáljuk az egész ország lakosságát ,a kisebbség miatt?
Az lenne a legjobb, hogyha szavazati joguk sem lenne.Miért, mert arra a baloldalra szavaznak, ami minden szigorítást megakadályoz, csak azért, hogy a jövőben is rá szavazzanak.Végülis, ők juttatták hatalomra:
Ami még megoldás lenne, a teljes deiszlamizáció.Az iszlám vallás illegalizálása.
Minden más, budhizumus, hindunizmus,jehovizmus,judaizmus,kereszténység...stb legaális maradna.AZ iszlám viszont nem.
Így, nem lenne vonzó a muzulmánoknak Európa.
Hát igen, ez a veszély fenn áll már lassan mindegyik fejlett európai országban, hogy lassan már a kisebbség lesz többségben, és ők fogják diktálni a törvényt a szavazati jogukkal.
Amúgy meg nem 5 millió, max csak annyi vallja magát hivatalosan kisebbséginek. Én voltam már Párizsban, a helyzet úgy fest, hogy volt amikor a metrófülkében én voltam az egyetlen fehér ember.
Londonban meg még durvább a helyzet, ott már ténylegesen kisebbségben vannak a britek, 30-40% a brit Londonban és a születő gyerekek 85%-ának legalább az egyik szülője nem brit. És ez így van már Brüsszelben is meg lassan már mindenhol, nyugat és észak Európában.
Mert Európa erre még nem kész. A politikum és a közgondolkodás még küzd a politikai korrektséggel, bizonyos dolgokat nem lehet kimondani. És ha kimondani nem lehet, megoldani még úgyse.
Még sok ember fog meghalni, mire eljutunk odáig, hogy kimondjuk: a muszlim expanzió és a bevándorlás megöli hosszútávon a földrészt és tönkreteszi az európai kultúrát. De ettől még messze vagyunk.
"szavazati jog megvonása és hasonlók a náci Németországban "
Egyesült Államok, Dél-Afrika.
A muzulmánok visszaélnek a valássszabadsággal.Így, nem is érdemlik meg azt.
Ha kendőt akarnak viselni, mecsetben térdelni, akkor menjenek haza.
Lehet, hogy alusipkás hülye vagyok de esküszöm, hogy pont az jutott eszembe, hogy talán éppen ez a céljuk: a totális kontroll, az emberi jogok megnyirbálása. Másra nem tudok olyankor gondolni amikor már nem tudom hányadik esetnél bizonyosodik be, hogy bizony a hatóságok és titkosszolgálatok látókörében volt az illető, mégis nyugodt szívvel tudott merényelni.
Vagy ilyen szinten dilettánsok a hatóságok arrafelé, vagy szándékosan hagyják ezeket megtörténni, hogy aztán az emberek önként és dalolva mondjanak le a szabadságuk egy nagy részéről.
"olyan irányba kéne mozdítani az életünket, ahol nyilvános helyeken nem lehet hátizsákot hordani"
Ekkora baromságot. Normális titkosszolgálattal és rendőrséggel még idő előtt le tudnák kapcsolni a gyanús elemeket. Ne engem vegzáljanak a hátizsákom miatt... retardáltak.
Egyébként külön tragikomikus az például a templomi papos gyilkolással kapcsolatban, hogy egyrészt pont az egyház ajándékozta a radikális muszlimoknak a telket ahol felépítették a mecsetet; másrészt többször is szóltak már a helyiek a hatóságoknak, hogy gyanús a hely. Sőt, közismert volt, hogy az a mecset a radikálisok egyik fontos központja a környéken.
A hatóságok mégis ölbetett kézzel néztek ki a fejükből... Ez már a hülyeség egy olyan szintje, ami nekem rohadtul nem életszerű.
3: Vicces ezt olvasnom, amikor a nagyon felvilágosult liberálisok meg állandóan kényszer betelepítést akarnak foganatosítani a migránsokkal szemben, gyakorlatilag mindenki akarata ellenére. Ez nem idézi neked a náci Németországot, vagy éppen a kommunista Szovjetuniót? Akkoriban volt divat, hogy akaratunk ellenére jöttek a németek, a ruszkik és ránk erőszakoltak mindent, amit nem akartunk.
8: Az a baj, hogy a diktátorok is emberek, akik gyarlók általában. Először jónak tűnik, aztán egyre több hatalmat kapnak és a végén oda lyukadunk ki, mint Észak-Korea.
Komolyan, én egy diktatúrára sem tudom azt mondani, hogy jó lett volna (a náci Németország talán jó volt egy ideig, de aztán ott is elgurult a gyógyszer). Egy királyság, élén a tanult és intelligens királlyal már más lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!