Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Adolf Eichmannt törvényesen...

Adolf Eichmannt törvényesen hozta ki Argentínából a Mossad?

Figyelt kérdés
Nekem eléggé törvénytelennek tűnik. Megfigyelték és lényegében elrabolták. Az izraeli elnök repülőgépén csempészték ki az országból. Értem, hogy Eichmann háborús bűnös, de nem kellett volna Izraelnek valamiféle diplomáciai kapcsolatot felvennie Argentínával ezügyben?
2016. aug. 11. 19:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Tök mindegy! Nekik nem számítanak a törvények. Mondjon már valaki példát, amikor Izraelt, vagy titkosszolgálatát törvénnyel lehetett szembesíteni. A hk mindent felülír.
2016. aug. 11. 19:18
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem,sőt,Ugandába is "törvénytelenül" mentek be és szabadították ki a túszokat annakidején.De szerintem,jól tették.Amúgy meg,mit gondolsz,a C.I.A.,a KGB és a többi hasonló szervezet,hány törvénytelen akciót hajtott végre?
2016. aug. 11. 19:22
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Nahat, ezek a szemet zsidok! Eichmann teljesen torvenyesen vezenyelte le zsidok legyilkolasat, es erre a zsidok teljesen torvenyellenesen megbuntettek szegenyt.
2016. aug. 11. 19:45
 4/20 A kérdező kommentje:
#3 Nem Eichmann bűnösségét vontam kétségbe. Olvass, mielőtt ökörséget írsz.
2016. aug. 11. 19:58
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj ezzel a "törvényesség" dologgal,hogy ha Argentína, vagy más Dél-Amerikai-i ország tömeggyilkosokat fogad be, aligha fogja kiadni és saját törvényei szerint,teljesen jogszerűen jár el.És ilyenkor vagy beletörődni lehet ebbe,vagy tenni ellene.Az izraeliek,az utóbbit választották.
2016. aug. 11. 20:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Argentina abban az idoben tomegevel fogadta be a naci tomeggyilkosokat.
2016. aug. 11. 20:31
 7/20 Vazul1972 ***** válasza:
50%
Szerintem meg nagyon jól tették.Egy tömeggyilkos ne úszhassa már meg annyival,hogy meglóg Argentínába,vagy bármely országba és éli világát.Kirángatták a kis odújából.Ennyi.
2016. aug. 11. 20:57
 8/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem törvényesen hozták ki - IGAZSÁGOSAN HOZTÁK KI.
2016. aug. 11. 21:02
 9/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem volt igazságos egyáltalán. Egy bűnös miatt bűnt elkövetni? Ez mégis mennyivel jobb? Inkább csak rosszabb, mert Istennek képzelik magukat.
2016. aug. 11. 22:09
 10/20 anonim ***** válasza:
38%
#9:Hát,szerintem egy Eichmann esetében,sokkal jobb.
2016. aug. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!