A németeket elfogják nyomni a muszlimok 20-30 év múlva?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 22:56
11/21 anonim válasza:
Az EU népességének max 2%-át adó menekültek már holnaptól elnyomják Németországot. Sőt, lehet, hogy már ma délutántól.
12/21 anonim válasza:
# 11:
A liberális németek elvesztették európai, keresztyén identitásuk, ha odamegy a lakásukhoz néhány neuköllni különítményes, hogy muszlimok-e, azonnal behódolnak és Germarábia Iszlám Kalifátus rabszolgái lesznek.
13/21 anonim válasza:
Egyrészt no-go zónák léteznek, pont. Igen, az európai lakosság számához viszonyítva a muszlimok száma kevés. De ha Marseille-t vesszük alapul, ott 40% vagy még több a migránsok aránya, ebből a szemszögből túl sok. Ha abból indulok ki, hogy néhány terrorista miatt, máris lefújtak egy rakás rendezvényt a franciáknál, meg mindenhol katonák járőröznek, meg egy zacskópukkanásra mindenki hanyatt-homlok menekül, akkor van rá esély.
14/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem léteznek, pont. De hangoztasd csak nyugodtan, annál jobban röhögünk rajtatok. [link]
15/21 gyilkosbalna válasza:
A 444.hu-t hoztad Gratula 👏 mintha én a migránsok bűneit a napimigránsból linkelném be a no-go zónák vannak ezek azok a helyek amik a migránsok miatt el vannak gettósodva. És a kérdésre a németek nem hülyék leváltják Merkelt és az összes munkakerülő bűnőző bunkó megy a francba a normális munkavállalók (akiknból sajnos kevés van )pedig maradnak ennyi
16/21 anonim válasza:
Ott lakó embereket kérdeztek meg a helyzetről, de persze ti onnan Jászbivalyhónaljáról jobban tudjátok, mi? De őrjöngjél csak nyugodtan, napról napra szánalmasabbak vagytok, szélsőjobberek.
17/21 anonim válasza:
#14 444.hu? Ezt ugye csak viccnek szántad? :D
18/21 anonim válasza:
Nem, nem vicc. Összekevered a 888.hu-val. Persze ilyen problémád nem lenne ha az alfahírről meg a többi ruszki propagandaoldalról hoztam volna, mi?
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
A 444.hu és a 888.hu egyaránt viccoldal. Ezek szökőévente egyszer írnak igazat. Az alfahíren viszont még nem olvastam hazugságot.
Az általad linkelt oldalról soha egy büdös szót nem hallottam, így szintén nem tudom megbízható hírforrásnak elfogadni. Az itt "cáfolt" Fox News viszont egy ismert hírcsatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!