Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az miért nem zavar senkit,...

Az miért nem zavar senkit, hogy Hillary Clinton atomcsapással fenyegeti Iránt és Oroszországot?

Figyelt kérdés

Mindenki szája attól habzik, hogy az a furcsa hajú narancssárga bácsi milyen csúnya dolgokat mond és, hogy ebből egész biztos egy újabb világháború lesz, az azonban szinte senkit se izgat, hogy Clinton azzal fenyegetőzik, hogy "Izrael érdekében" ha kell, akkor atomfegyvert vet be Irán ellen, bár Izrael megvédése kicsit furcsán hangzik egy olyan ember szájából, aki hozzájárult az al-Kaida megalapításához, illetve akinek a legnagyobb külföldi politikai és pénzügyi mecénásai a szaúdiak Trumpot már azért szét akarják tépni, mert nem megfelelő hangnemben beszél a riporterekkel, ellenben Clintont, aki vigyorogva beszél arról, hogy ő habozás nélkül atomot küld azokra, akik az ő érdekeit sértik nem sok kritika éri emiatt, sőt úgy van beállítva, mintha ő lenne a béke galambja, Trump pedig a háború kutyája. Ennyire nem érdekli az embereket, hogy egy háborús bűnös a legesélyesebb az őszi elnökválasztáson? Nevezzetek maradinak, de egy olyan ember kinevezni a világ legerősebb katonai hatalmának az élére, aki csípőből dobálja az atomcsapásos fenyegetőzéseket szerintem nem a legjobb dolog, pláne elnézve a múltját, amiben elég sokszor vett részt amerikai katonai akciók megtervezésében és kivitelezésében.

Persze gondolom most mindenki fénysebességgel felcsapja a guglit és próbál rákeresni valami ehhez hasonló dologra Trump részéről és nagy büszkén dicsekedni vele, hogy a narancssárga bácsi is van annyira rossz, ha nem rosszabb, mint Hillary.

2016. júl. 29. 21:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%

Az index?

Ti panaszkodtok, hogy a globalresearchról linkel, amikor ti meg a egy kurucinfó szintűen elfogult USA-NATO-imádó oldaról linkeltek?

2016. júl. 29. 23:48
 22/33 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom, hogy lehettek ennyire sötétek. Irán 1798 óta nem idított háborút, ellenben a ti USA-toknak meg még nem volt olyan elnöke aki ne állt volna hadban valakivel.

Akármennyire mocskoljátok Iránról és helyeslitek az USA világrombolását és nemzetek romba döntési tevékenységeit, a valóság attól még valóság marad:

[link]

[link]

Mellesleg a hitgyülis ATV cionista propaganda cikke annyira szánalmas, hogy azt nem lehet szavakkal ide leírni. Az az Izrael mutogat Iránra, amelyiknek több mint 200 atombombája van és messzemenően megszegte a nemzetközi atomsorompó törvény, ellenben Iránnak tavalyig még békés célú atomenergiája sem lehetett, nem hogy atomfegyverei...

Nagyjából így lehetne reagálni az izraeli-magyar kettős állampolgár tulajdonába levő ATV cikkére:

[link]

[link]

[link]

De az iráni nukleáris főtárgyló nem rég járt Magyarországon is és részletesen elmondott mindent, erről érdekes módon nem számolt be senki.

https://www.youtube.com/watch?v=7esq3kltfHk

Nem értem mit nyivákoltok és linkeltek amerikai propaganda oldalakról. Az USA HIVATALOSAN támogatta és pénzelte az szír ellenzék dzsihadista szervezeteit (mely nagy része semmivel sem rosszabb az ISIS-től) és akik nem titok, hogy fű alatt szövetkeznek az Iszlám Állammal.

https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s

És amikor az USA az éppen a dzsihadisták ellen küzdő Szíriai Arab Hadsereg állásit bombázza, akkor mit csinál ha nem épp az ISIS-nek segít?

2016. júl. 30. 00:10
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Elárulnád hogy ki a bánatot érdekel hogy eddig Irán mit csinált? A kijelentés arra vonatkozott, mi fog történni ha Irán atomtámadást indít Izrael ellen. Pont. Az ostoba USA-gyűlöleted senkit sem érdekel, a hazugságokkal és csúsztatásokkal tömött képeid pedig még kevésbé.
2016. júl. 30. 00:41
 24/33 anonim ***** válasza:
25%

Engem meg a hitgyülis propagandád nem érdekel.

Csak azt írtam le, hogy Izrael és USA mit csinált.

2016. júl. 30. 01:16
 25/33 anonim ***** válasza:
79%

Tehát a kérdező LÁTSZÓLAG Trumprol és Hillaryről kérdez, de a valóságban Iránt támogatja, hogy bizony joga van Izraelre atombombát küldenie.

Szerintem viszont ezzel a zsidók - többekkel együtt - nem értenek egyet. És ha Izrael nem ért egyet valamivel, azt az eddigi történelmi tapasztalatok alapján érdemes komolyan venni.

2016. júl. 30. 09:02
 26/33 anonim ***** válasza:
21%

Látom a szép szóból nem értetek semmit, hiába magyarázkodok.

Akkor lássuk nagyon egyszerűen a TÉNYEKET:

* Irán 1798-óta nem támadott meg egyetlen egy országot sem, nem kezdett háborút. - Ez TÉNY

* Az USA-nak nem volt még olyan elnöke aki ne állt volna hadban valakivel. - Ez TÉNY

* Az USA csak az elmúlt 50 évben több tucat országot rohant le, kezdett háborút, egyszóval ő volt az agresszor. - Ez TÉNY

* Iránnak nincsenek atomfegyverei. Tavalyig még békés célú atomfelhasználást sem engedtek neki. - Ez TÉNY

* Izraelnek több mint 200 atomfegyvere van. Messze megszegte az atomsorompó egyezményt. - Ez TÉNY

* Az USA nyilvánosan támogatta a szír ellenzéket. - Ez TÉNY

* A szír ellenzék közt a dzsihadista szervezetek több emberiség elleni bűnt követtek el és többször szövetkeztek az ISIS-el Szíria legitim kormánya ellen. - Ez is TÉNY

Melyikkel nem értetek egyet?

A lepontozás nem számít érvnek.

2016. júl. 30. 22:18
 27/33 anonim ***** válasza:
70%

* Irán 1798-óta nem támadott meg egyetlen egy országot sem, nem kezdett háborút. - Ez TÉNY

Közvetlenül nem, ahhoz gyávák. De nyíltan támogatják a Hamaszt, a Hezbollahot és más Izraelellenes szervezeteket, számtalan lázadást fojtottak vérbe, stb. Szóval messze nem ártatlanok.

* Az USA-nak nem volt még olyan elnöke aki ne állt volna hadban valakivel. - Ez TÉNY

Időben visszafelé haladva, kapásból ott van Jimmy Carter. HAZUDSZ.

* Az USA csak az elmúlt 50 évben több tucat országot rohant le, kezdett háborút, egyszóval ő volt az agresszor. - Ez TÉNY

Gerinces dolog beleszámolni olyan háborúkat is, amelyekben nemzetközi koalíció részeként állt háborúban, vagy egy ország legitim kormánya kérte a segítségét egy lázadás leverésében. Ezek nélkül töredéke lenne a szám.

* Iránnak nincsenek atomfegyverei. Tavalyig még békés célú atomfelhasználást sem engedtek neki. - Ez TÉNY

Ettől még megvan a lehetősége rá hogy bármikor készítsen, vagyis messze nem nevezhető ártatlan báránykának. Főleg hogy a létrejötte óta folyamatosan fenyegeti Izraelt azzal hogy percek alatt elpusztítja, amelyre milyen más fegyver lenne képes, mint az atom?

* Izraelnek több mint 200 atomfegyvere van. Messze megszegte az atomsorompó egyezményt. - Ez TÉNY

A helyes szám 80. HAZUDSZ. [link]

Az egyezményt sosem írta alá. HAZUDSZ. [link]

* Az USA nyilvánosan támogatta a szír ellenzéket. - Ez TÉNY

Nahát, végre valamit eltaláltál.

* A szír ellenzék közt a dzsihadista szervezetek több emberiség elleni bűnt követtek el és többször szövetkeztek az ISIS-el Szíria legitim kormánya ellen. - Ez is TÉNY

Egy diktátor mint legitim kormány, aki természetesen sose követne el ilyen bűnöket. Oh wait. [link]

* Melyikkel nem értetek egyet?

Kb. fele nettó hazugság és többségük nem is tartozik a témához.

2016. júl. 30. 23:25
 28/33 anonim ***** válasza:
25%

* A Hezbollahot nem értem miért kell folyton terrorszervezetnek titulálni, jelenleg a Szíriai Arab Hadsereggel együtt ők küzdenek legeredményesebben az ISIS ellen. Palmyrát is ők szabadították fel.

Mellesleg ha már itt tartunk pont az USA az amelyik támogat más országokban levő terrorszervezeteket, hogy megbuktassák a legitim kormányt. Itt most vagy száz esetet is fel lehetne sorolni, erre később visszatérek.

* Jimmy Carter ideje alatt az USA hadban állt vagy megtámadta/megszállta Koreát (1976), Nicaraguát (1978-89), Grenadát (1979-84), továbbá El Salvadorban az USA támogatta a katonai uralmat (több mint 70 ezer civil áldozat lett a következménye), továbbá támogatott más országokban is az USA számára nem szimpatikus kormányokat megbuktató szélsőségeseket és a korábbi katonai beavatkozásokat sem szüneteltette.

[link]

ÚGYHOGY TE HAZUDSZ!

* Kíváncsi vagyok itt mennyi lenne a töredéke. Ezeken a listákon az USA beavatkozásait/támadásait/bombázásait láthatod:

[link]

[link]

Itt pedig dióhéjban megfilmesítve:

https://www.youtube.com/watch?v=fb1fsBn0eIM

Az USA Iránt is többször megtámadta már. Ellenben Irán 1798-óta nem támadott meg senkit sem!

* Iránnak csak lehetősége lenne atomfegyverre (nekem is lenne ha lenne pár milkám). De Izraelnek és az USA-nak meg már VAN atomfegyvere.

És mellesleg az USA és Izrael is fenyegetik (gyakrabban is) Iránt. Csak az izraeli hitgyülis atv-n erről valahogy mindig "elfelejtenek" írni. A videóban szereplő atomcsapással fenyegetőző Hillary sem iráni volt.

* 80 atomfegyver, oké. Egy még tíz millió főt sem számláló országnak 80 atomfegyvere van.

És nem írt alá egy nemzetközi egyezményt.

Kíváncsi vagyok, hogyha más országok ezt megcsinálnák, akkor vajon őket is a "Közel-Kelet legdemokratikusabb országának" fog majd nevezni-e a nyugati sajtó...

* Hiába linkelsz nekem egy olyan linket melynél egy csomó dolog nem is teljesen bizonyított, gondolok itt az USA-által minden bizonyítékot mellőző "Aszad vegyi fegyvereket használt civilek ellen"-féle klasszikus mítoszra. Mely tévességéről itt tekinthetsz meg egy videót:

https://www.youtube.com/watch?v=C2nNP5yxj48

A lényeg, hogy ha az összes legitim demokratikus úton megválasztott szír kormány bűneit összehasonlítuk az USA-által felfegyverzett dszihadista csoportok bűneivel akkor azok teljesen eltörpülnek mellettük.

Az ellenzék bombázott kórházakat civilek százait megölvén nem egyszer, nem pedig Aszad. Az ellenzék terrorizálja a keresztényeket, drúzokat és jazidiket, nem pedig Aszad aki ideje alatt békében élt minden vallási felekezetű ember, az ellenzék követ el robbantásokat és terrortámadásokat nem pedig Aszad, az ellenzék fejez le ártatlanokat és veszi videóra, nem pedig Aszad, pár hete az ellenzék fejezett le egy 12 éves fiút nem pedig Aszad (nem tudom erről vajon mit írt az index?)

2016. júl. 31. 02:56
 29/33 anonim ***** válasza:
32%

* A Hezbollahot nem értem miért kell folyton terrorszervezetnek titulálni, jelenleg a Szíriai Arab Hadsereggel együtt ők küzdenek legeredményesebben az ISIS ellen. Palmyrát is ők szabadították fel.

Nem is írtam ilyet. Azt írtam hogy Izraelellenes, ami tény.

"Mellesleg ha már itt tartunk pont az USA az amelyik támogat más országokban levő terrorszervezeteket, hogy megbuktassák a legitim kormányt. Itt most vagy száz esetet is fel lehetne sorolni, erre később visszatérek."

Erőszakkal az országra telepedett diktátor nem nevezhető legitim kormánynak.

"* Jimmy Carter ideje alatt az USA hadban állt vagy megtámadta/megszállta Koreát (1976), Nicaraguát (1978-89), Grenadát (1979-84), továbbá El Salvadorban az USA támogatta a katonai uralmat (több mint 70 ezer civil áldozat lett a következménye), továbbá támogatott más országokban is az USA számára nem szimpatikus kormányokat megbuktató szélsőségeseket és a korábbi katonai beavatkozásokat sem szüneteltette.

[link]

ÚGYHOGY TE HAZUDSZ!"

A koreai háborút Észak-Korea indította, az USA védekező félként volt jelen. Vagy bele akarod számítani a védekező háborúkat is? Csak mert akkor az imádott Iránod eléggé elcsúszik, csak mondom.

Nicaraguában a legitim kormány kérésére nyújtott segítséget egy nemzetközi koalíció részeként. El kellene már dönteni hogy mit nevezel agresszor háborúnak, mert eléggé képlékenyen kezeled a dolgot.

Grenadát 1983-ban támadták meg, ekkor Carter már nem volt elnök. Fail.

"* Iránnak csak lehetősége lenne atomfegyverre (nekem is lenne ha lenne pár milkám). De Izraelnek és az USA-nak meg már VAN atomfegyvere."

Aha, mert az atomfegyver az úgy megy nulláról pár milkából. Eszméletlen fogalmatlan és naív vagy.

"És mellesleg az USA és Izrael is fenyegetik (gyakrabban is) Iránt. Csak az izraeli hitgyülis atv-n erről valahogy mindig "elfelejtenek" írni. A videóban szereplő atomcsapással fenyegetőző Hillary sem iráni volt."

Irán: "Kevesebb mint tíz perc alatt felégetjük Izraelt"

Hillary erre adott választ. Ennyit arról hogy ki az agresszor. [link]

"Kíváncsi vagyok, hogyha más országok ezt megcsinálnák, akkor vajon őket is a "Közel-Kelet legdemokratikusabb országának" fog majd nevezni-e a nyugati sajtó..."

Irreleváns. Te feladnád az atomfegyvereidet, ha minden oldalról ellenséges országokkal lennél körülvéve, amely megalakulásod óta fenyegetne az elpusztításoddal? Azok a fegyverek Izrael puszta létét biztosítják.

Az Aszadról írt ostobaságaid meg választ sem érdemelnek. Olyan szinten vagy elfogult hogy az valami borzalom. Az imádott Aszadod épp most éhezteti halálra Aleppo lakosságát, de persze az nem zavar.

2016. júl. 31. 08:35
 30/33 anonim ***** válasza:
Ó, a 44%-os nem elfogult, csak muzulmán. Méghozzá siita.
2016. júl. 31. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!