Az miért nem zavar senkit, hogy Hillary Clinton atomcsapással fenyegeti Iránt és Oroszországot?
Mindenki szája attól habzik, hogy az a furcsa hajú narancssárga bácsi milyen csúnya dolgokat mond és, hogy ebből egész biztos egy újabb világháború lesz, az azonban szinte senkit se izgat, hogy Clinton azzal fenyegetőzik, hogy "Izrael érdekében" ha kell, akkor atomfegyvert vet be Irán ellen, bár Izrael megvédése kicsit furcsán hangzik egy olyan ember szájából, aki hozzájárult az al-Kaida megalapításához, illetve akinek a legnagyobb külföldi politikai és pénzügyi mecénásai a szaúdiak Trumpot már azért szét akarják tépni, mert nem megfelelő hangnemben beszél a riporterekkel, ellenben Clintont, aki vigyorogva beszél arról, hogy ő habozás nélkül atomot küld azokra, akik az ő érdekeit sértik nem sok kritika éri emiatt, sőt úgy van beállítva, mintha ő lenne a béke galambja, Trump pedig a háború kutyája. Ennyire nem érdekli az embereket, hogy egy háborús bűnös a legesélyesebb az őszi elnökválasztáson? Nevezzetek maradinak, de egy olyan ember kinevezni a világ legerősebb katonai hatalmának az élére, aki csípőből dobálja az atomcsapásos fenyegetőzéseket szerintem nem a legjobb dolog, pláne elnézve a múltját, amiben elég sokszor vett részt amerikai katonai akciók megtervezésében és kivitelezésében.
Persze gondolom most mindenki fénysebességgel felcsapja a guglit és próbál rákeresni valami ehhez hasonló dologra Trump részéről és nagy büszkén dicsekedni vele, hogy a narancssárga bácsi is van annyira rossz, ha nem rosszabb, mint Hillary.
Azoknak, akik nem tudnák:
és ez:
Csak azt nem értem, hogy miért akar megtámadni egy olyan országot, ami már szerintem legalább 100 éve nem vívott agresszorként háborút.
8: Jah, biztos besétáltak a fegyverboltba, és ott vettek maguknak amerikai fegyvereket. :3
De azért azon is mulatnom kell, hogy egy ISIS propaganda videó felér egy Toyota reklámmal. Abban pedig biztos vagyok, hogy nem a kis ferdeszeműek látták el velük őket.
Te 59-es nagyon szeretsz hülyének nézni másokat, úgy látom. :P
Hogy a pikulába jön ide Észak-Korea? Max azért érdemes megemlíteni, mert az összes országban szabadabbak voltak az emberek amiket megtámadott az elmúlt évtizedekben az USA, mint Észak-Korea. Őket valamiért mégis békén hagyják. Most is egy normálisan működő országot akarnak megtámadni.
Komolyan már várom, hogy mi lesz az indok Irán megtámadására.
"8: Jah, biztos besétáltak a fegyverboltba, és ott vettek maguknak amerikai fegyvereket. :3"
Feketepiacról hallottál már?
Rólad van szó, nem rólam. Sikerült megtalálnod az internet egyik legretardáltabb pöcegödrét, ami a chemtrailtől kezdve a védőoltásokig minden embertelen f_szságot igaznak hirdet.
Valami hiteles forrás is lesz az ilyen elmeroggyant állításokra, mint "vigyorogva beszél arról, hogy ő habozás nélkül atomot küld azokra, akik az ő érdekeit sértik"?
" the United States could "totally obliterate" Iran in retaliation for a nuclear strike against Israel."
Tehát akkor pusztítanák el Iránt ha az atomcsapást mérne Izraelre. Nem csak úgy önkényből, hanem válaszlépésként egy nukleáris agresszióra. Ennyi. Pusztán kardcsörgetés az egész. Az persze már nem zavarta a kérdező féléket, hogy előtte az iráni elnök ilyen kijelentéseket tett: [link]
18: Backi, jobban ismered az oldalt nálam is. De ott van az az átkozott Reuters cikk, amit belinkeltem. Az is kemtréles hülyeség?
19: Nyilván a többi ország is Izraelt támadta akkor, amikor lerohanták őket.
#9: Ebből is látszik hogy mást szidod de el vagy tévedve....
Az ISIS lopta a fegyvereket az Iraki és más erőktől.
Tessék egy hír hogy elhidd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!