Soros gazdagabb, mint Trump. Ennek ismeretében elképzelhető, hogy Hillary Clinton nyer az elnökválasztáson, mivel Soros őt támogatja?
Én nem innék előre a medve bőrére. Mert:
1. Az USA elnökválasztások gyakran hajszálon múlnak.
2. Jelenleg Trump vezet nem is kevéssel de ez még meg is fordulhat persze. De Trump malmára hajtja a vizet hogy ő az aki újat tud mondani. Aki tud ígérni. Clintonné kb. annyit üzen a választóknak hogy minden marad a régiben és ettől lesznek gyökeres változások.
"Azon is múlik..."
Azon is, de a kérdező nem úgy tette fel a kérdést, hogy azon is, hanem szerinte csak azon.
Nem csak olvasni kellene, hanem érteni is.
# 6
Ez külön vicces, hogy a magyar bevándorló a mexikói bevándorló ellen szavaz. Azt hiszem, ez új szintre emeli az idegengyűlöletet.
ma 10:08
Értem én, a rokonaid élhetnek 10 éve is Amerikában, de azért elég groteszk ilyet olvasni. - Amikor a bevándorló nyávog, hogy kiket nem akar abba az országba ahová ő is bevándorolt.
Nem beszélve arról, hogy a mexikóiakról mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem dolgos nép.
Kedves utolsók:
Ha meggondoljuk, az amcsi néo egy hatalmas bevándorló nép, akik az őshonos fajt kiirtották, és a helyükbe telepedtek. Az amcsi nép egy hatalmas zagyva nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!