A liberálisok nyíltan ünnepeltek egy baltás gyilkost?
Kivezényelt gyermekekkel köszöntötték, és ajándékcsomagokat adtak át a későbbi merénylőnek.
A képen az a baltás terrorista migráns, a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet harcosa látható kiemelve, akit a magyar hatóságok fogtak el tavaly júniusban Ásotthalmon.
A brüsszeli jogszabálynak köszönhetően Magyarországon a fóti gyermekközpontba került, majd innen folytatta az útját Németországba, ahol eddig tartózkodott. Hétfőn (július 18.-án) aktivizálta magát, és az addig alvó iszlamista véres mészárlást rendezett a németországi Würzburg közelében egy vonaton. Nos, ezt az ártatlan családokat kaszaboló gyilkost üdvözöltették kötelező jelleggel a kivezényelt német gyermekekkel, akik a szüleik által szintén gyakorlatilag kötelező jelleggel összeállított ajándékcsomagokat adták át az Iszlám Állam terroristájának és társainak 2015 decemberében a menedékkérőket gondozó ochsenfurti otthonban. A kép ekkor készült, ott vigyorog a terrorista is.
Szegény gyerekek! A legsötétebb diktatúrákban sem használták fel így a gyerekeket (és a törvénytisztelő polgárokat) terveikhez, mint a Merkel-féle Németországban és a Juncker-féle Európai Unióban...
Azért a kérdés is eléggé demagógra sikerült, kérdező. Bár valóban, a németek nagy részét sem az eszükért fogja elrabolni az ufó. De igen. A válasz az, hogy igen, nyíltan ünnepelték a baltás gyilkost, meg még ki tudja mennyi potenciális terroristát. Zavarja ez őket? Dehogy is, hiszen nem akarnak nácinak tűnni. :(
Ne haragudjatok, hogy kurucot linkelek, de nagyon hatásos:
1: Sóhaj... [link]
6: Mi? Dehiszen ott a fénykép. Vagy az is csak photoshop?
10: Már nincs kedvem kikeresni, hogy ez milyen érvelési hiba.
12: De pont az lenne a lényeg, hogy ennyi idő után már lehessen látni.
18: Lásd első... ja és ők is annyira keresztények, mint amennyire én komcsi. Pl.: most hoztak létre egy muszlim csoportot a párton belül...
" Sóhaj..."
Nem tisztem védeni az első válaszolót, deszerintem ő nem érvelni akart, hanem helyrerakni a kérdezőt, aki nem tudja milyen ideológiájú emberek szoktak baltás gyilkosokat védeni.
Én pedig mint mondtam, nem hiszem el, hogy az illető lenne rajta.
# 21/24 Időpont ma 10:21
Érvelési hibával linkelni alapból ciki, hát ha még igazad sincs... :-D Na, az roppantul.
Egészen véletlenül az azeri baltás elengedésekor utaltak egy azeri politikus fiának Budapesti számlájára kb 2 milliárd forintot.
Hajrá FideSS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!