Liberálisok! Minek köszönhető, hogy az osztrákok Orbánt követik?
Egy év után csak beismerték, hogy Orbánnak igaza van.
Egyedül ő tudott józanul és határozottan fellépni.
"Ha olyan jól csinálja a dolgát Orbán, mi szükség a MAGYAR határ mentén kerítést felhúzni?"
Jó kérdés. A betolakodók nagyrészét eltérítette a kerítés, sokat elfognak.
"Kár, hogy nem fogod fel, hogy nem Orbánt követik, hanem ellene lépnek fel ezzel a döntéssel"
Persze!Orbán áthúzott fejével lesz kiplakátolva.
Csak azért kell, hogy legyen hová ragasztani a plakátokat.
Tudom én :)
"Tudom én :)"
Dehogy tudod...
El lehet poénkodni, de helyzet akkor is az, hogy Orbán belefingott a nullás lisztben, és csak a befelé tartókkal szemben lép fel, a kifelé irányuló határsértőkkel nemhogy nem foglalkozik, hanem nem egy esetben segíti is őket. Erre reagálnak az osztrákok.
"kifelé irányuló határsértőkkel nemhogy nem foglalkozik, hanem nem egy esetben segíti is őket. "
Az már az osztrákok dolga.
Így is örüljenek, hogy a nagyját rendezzük.
Főleg, hogy mi még építkeztünk, ők lufikat engedtek fel az égbe :D
Most meg belátták, hogy Orbánnak igaza van és ők is építenek kerítést.
"esetben segíti is őket."
Hogyan?
Mi az, hogy Orbánt követik?
Először is, a határzár ötlete először 2 éve merült fel komolyabban, akkor a Jobbik hozta fel és a Fidesz vétózta meg a javaslatot, szóval ennyit az úttörő Orbánizmusról, másfelől meg tisztában vagy vele, hogy nem MO az egyetlen hely a világon, akik határzárat alkalmaznak a nem kívánt bevándorlókkal szemben? Izrael a megalakulása óta kerítésekkel szegélyezi körbe magát, Mexikó déli határán 8 éve vagy fegyveresek által őrzött határzár, Észak-Koreáról nem is beszélve, szóval ne akard már kitalálni, hogy az osztrákok Orbánt majmolják, mert Ő Orbánsága nem az első, aki ilyen lépéseket hozott.
Úgy bírom az ilyen ostoba lényeket, akik fekete-fehéren képesek látni a politikát. Vannak a szemét lipsik, akik tönkre akarnak tenni mindent, meg van a világmegváltó Jézus 2.0 Orbán, aki a végtelen bölcsességének hála mindig a legjobb döntést hozza. Bitch please....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!