Az USA és NATO általtámogatott "mérsékelt ellenzék" egy 12 éves fiút fejezett le. Mikor ismerik már be, hogy Aszad Szíria lehető legjobb választása?
A hír, aki még nem hallott volna róla:
Szerencsére azóta a Szíriai Arab Hadsereg likvidálta a fiú gyilkosát.
"Mellesleg nekem ne mondja h csukott szemmel járok aki kuruc meg orientalista gyűlölködésnék minden szavát issza. Attól h elolvasol egy ilyen cikket még ugyan olyan sötét maradsz."
LOL Ezt mégis melyik válaszomból gondolod? Tényleg érdekel.
Még a hírhedten kurucbarát nácifasiszta index is megírta. Igaz elég szűkszavúak voltak.
Ez a terrorszervezet volt: [link]
Nyugi a többi "ellenzéki" szervezet sem jobb ám. Keményvonalas iszlamisták szinte mind. De ugye a cél szentesíti az eszközt.
Kár, hogy nem kaptam normális választ.
De végül is mit vártam, ha olyan oldalon kérdeztem meg ahol a válaszolók 60%-a hírhedten DK aktivista és egyben atlantista (NATO-istenítő).
Meszikét sem azért pontozták le, mert eltért a véleménye a nyugati mainstream médiáétól, de még csak azért sem, mert a már százszor kibannolt herodesthemoron/emberadam/szolnokyb-féle felhasználók az ötven regisztrációjukkal mind lepontozzák.
Egyszerűen azért van lepontozva, mert igaza van.
Tipikus példája vagy az argumentum ad hominem érvelési hibának.
Az még véletlenül se zavarjon, hogy ezenkívül még vagy száz hírportál is megírta a cikket.
"Tényleg múlt idő."
Igen, ezt a szervezetet nem pénzeli és fegyverzi fel tovább az USA/NATO. De a többi több száz ellenzéki dzsihadista szervezetet viszont igen. Az FSA-t is hiába bombázott kórházakat és rakétázott civileket ezzel megölvén civilek százait, a Nyugat még ma is támogatja.
"A lehető legjobb választást nem sietném el."
Az elmúlt 5 év bebizonyította, hogy Szíria Aszaddal jár a legjobban.
"Akár támogatott, akár nem, a fő probléma, hogy nem történik semmi. Semmi olyan, amitől megszűnne a háború. Mer választás is csak azután lehet."
Márpedig az USA és a NATO támogatott:
(direkt adtam ennyi linket, nehogy megint nyafogni kezdjetek)
A megoldás egyszerű: NE támogassunk tovább terroristákat! És NE védjük őket úgy, hogy "mérsékelt felkelőnek" és "szabadságharcosnak" nevezzük őket.
Az USA (Szaúd-Arábiával, Törökországgal, Izraellel, Katarral, UK és Francia o-val együtt) hivatalosan is a szír ellenzék mellett áll. Beleértve azt a több száz dzsihadista terrorszervezetet, melyek mind az ellenzékhez tartoznak.
Bizonyára az ENSZ meg a világ összes vezetője is tök sötétségben él, mivel elhisznek minden olyan videót, ahol össze lett photoshoppolva. A hullák, az eltűnt emberek, a hozzátartozók vallomásai is mind photoshoppal voltak megcsinálva.
Isten hozott a GYK politika kategóriájában!
Hányat? Mert én egyről sem tudok. Ha itt-ott elő is fordult olyan eset, ahol Aszad miatt haltak meg gyerekek, akkor azok száma még a tízezrede sincs meg azoknak a megölt gyerekek számával, akiket az USA-által támogatott mérsékelt terroristák gyilkoltak meg.
# 18/18 Időpont ma 14:36
Szerintem aki propagandát terjeszt, ne akarjon semmilyen érvelési hibával jönni. Milyen fura, hogy egy orosz propagandaoldal azt mondja, hogy a NATO hibája az egész. :-D Biztos el kell hinni.
Ha az usa nem veri szét Irakot és Szíriát, akkor nem lett volna lehetősége az iszlám államnak sem. Aszad vagy Szaddám bármikor szétverte volna ezeket az iszlamista patkányokat.
Az álszentkedést meg hagyjuk már! Szaúd-Arábia semmivel sem jobb, mint Aszad Szíriája. Sőt Szíria a női jogokban sokkal előrébb járt. Meg egy modern szekuláris állam volt. Az usa mégis a szaúdiak seggét nyalja.
A politika sosem az erkölcsökről szól, csak a nyers érdekekről. Ez alól az usa sem kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!