Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A migrációnak eddig hány...

A migrációnak eddig hány halálos áldozata van Európában?

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 20:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%

De. Sőt.

[link]

2016. júl. 23. 10:34
 22/28 A kérdező kommentje:
Ez egy kamudiagram! Csak nem gondolod, hogy bárki hisz ennek? Amikor még csalásra is képesek ezek a liberális migránsvédők, akkor szerinted nem tudnak egy ilyen kamu weboldalt összekapni? Nem vagyok hülye, csak látom, hogy mennyire sűrűn vannak terrortámadások! Régebben nem voltak ilyenek, mások sem tudnak ilyenekről! Úgyhogy nem kellenek a kamu weboldalaid.
2016. júl. 23. 11:20
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Csak fiatal vagy és nem emlékszel 60-as, 70-es, 80-as évekre, amikor egészen más jellegű terrortámadások voltak, és az iszlamista csak egy volt közülük.
2016. júl. 23. 11:37
 24/28 A kérdező kommentje:
A migráció az egész európai társadalom vesztét fogja okozni. Persze azok ezt nem bánják, akik migráns ősökkel rendelkeznek.
2016. júl. 23. 11:44
 25/28 anonim ***** válasza:
36%

"Mert a migráció és a terrorcselekmények EGYÜTT JÁRNAK!"

Szinte pont ugyanezt mondta Kósa Lajos is pár napja a tévében..

Én se támogatom a migrációt, de az, hogy a kormányunk ezt ilyen aljas módon próbálja saját javára fordítani, számomra ez még nagyobb veszélynek tűnik.

2016. júl. 23. 13:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez az én magánvéleményem (valójában tény), a fideszes propagandától teljesen függetlenül mondtam.
2016. júl. 23. 14:15
 27/28 anonim ***** válasza:
59%
Most legutoljára 9 áldozat lett. Elõtte a vonaton kaszabolt le a gyetek vagy ötöt. Nizzâban tslán 80. Két hét alatt.
2016. júl. 23. 14:52
 28/28 anonim ***** válasza:
33%

Hol halt meg többezer migráns?

Legfeljebb az a néhány, akiket a kamionban találtak meg.

A tengeren meghaltak nem Európában haltak meg, sőt nem is Európába kellett volna vinni őket, se élve, se holtan.

2016. júl. 31. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!