Sokan miért nem hajlandók örülni a migrációnak, bevándorlásnak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 23:13
2/19 partizana válasza:
Juhúúú több millió azonosítatlan ember Európába!! JUHHUÚÚÚ!!!!!!!
3/19 anonim válasza:
Nem hajlandóak örülni? Gonosz emberek lehetnek azok. Nem ismerek persze egyet sem.
4/19 anonim válasza:
Hát,ezt a kérdést most nem egészen értem.Miért nem hajlandók örülni a migrációnak,bevándorlásnak?Ez olyan fene jó dolog lenne,aminek örülni kell?Örülni kellene annak,hogy akár háború miatt,akár csak a jobb élet reményében,emberek milliói hagyják el a hazájukat és özönlik el Európát?
5/19 anonim válasza:
Sokan miért tesznek ki teljesen értelmetlen ám annál provokatívabb kérdéseket? :D
6/19 anonim válasza:
Annak semmilyen szemszögből nem lehet örülni szerintem :D
7/19 anonim válasza:
te örülsz neki? és még milyen jellegű örömeid vannak, mesélj
8/19 anonim válasza:
Nem az én feladatom a menekültek befogadása, nekem erre nincs pénzem, mert az orbáni rezsim áldozata vagyok és nincs semmi pénzem.
A Magyar Államnak kell befogadnia a menekülteket!
De Orbán führer inkább elpazarol több ezer milliárdokat a stadionokra, pedig ezekből simán fenn lehetett volna tartani a menekülteket és a helyén bőven lehetett volna menekültszállókat építtetni!
9/19 Vazul1972 válasza:
Talán azért,mert nincs sok örömteli benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!