Eliszlámosodik Németország pár évtizeden belül?
A németek születési rátája 1,38.( 2-nek kellene lennie a a populácia fennmaradásához).
Merkel is alátámasztotta ezt a tényet elméletileg:
Egy orosz forrás szerint már 2050-re bekövetkezik:
Ti mit gondoltok ezekről, ez valóban így lesz?
El.
Magyarország meg elcigányosodik. Engem ez valamiért jobban aggaszt.
A németek az ötvenes évek óta importálják tömegével a muszlimokat Törökországból (és ez akkor még csak az NSZK volt).
Eliszlámosodtak 60 év alatt? Nem.
Matematika ötös, szociológia egyes.
1. Feltételezed, hogy a gyerek muszlim lesz. (Szerinted hány magyar van, akinek a szülője keresztény, de ő maga már nem?)
2. Feltételezed, hogy a termékenység megmarad. (Pedig az nem etnikai, és csak kismértékben vallási kérdés.)
1. Az, hogy a gyerek vallásos lesz-e, lényegtelen. Ugyanazokat a géneket örökli, amelyek jó eséllyel alkalmatlanná teszik arra, hogy civilizált emberként éljen.
2. A termékenység szintén biológiai kérdés, tudtommal ugyanakkora eséllyel lesz meddő egy európai, mint egy muzulmán.
1. Ha csak simán rasszista vagy, akkor felesleges vitatkoznunk.
2. A demográfiai termékenység nem ugyanaz mint a biológiai.
„A németek az ötvenes évek óta importálják tömegével a muszlimokat Törökországból (és ez akkor még csak az NSZK volt).
Eliszlámosodtak 60 év alatt? Nem.”
Hány török él Németországban, kb. 2 millió? És az utóbbi két évben hány „szír” bevándorló érkezett oda? Szintén kb. 2 millió?
Az 60 év, ez meg 2. Így azért ugye máshogy néz ki a dolog.
1. Rasszista vagyok, mert képes vagyok gondolkodni. A belső tulajdonságokat nagyban befolyásolja az ember származása. Nem véletlenül beszélnek latin temperamentumról, skandináv halvérűségről, cigány munkakedvről, stb. Ez mind rasszizmus, de attól még van alapja.
2. A demográfiai termékenység változására sincs túl sok esély. A gyerekvállalás ellen elsősorban a média buzdít, ami állami nyelven sugároz. Ezek a betolakodók pedig nem is tudnak németül, vagy bármelyik befogadó ország nyelvén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!