problem? mindig is akartam egy jó kis zombiapokalipszist, de úgy tűnik be kell érnem egy muszlim apokalipszissel, sebaj, az ütközők meg a védőlemezek már fel vannak hegesztve a világvége Volkswagenemre.
2016. júl. 17. 16:32
2/24 anonim válasza:
Németországnak vége van, a helyén néhány évtized múlva az Európai Iszlám Állam Germarábia nevű tartománya lesz.
2016. júl. 17. 16:40
3/24 anonim válasza:
Kb előbb fogsz Európában karlendítéssel köszönni, minthogy valamelyik ország iszlám köztársaság legyen.
2016. júl. 17. 16:51
4/24 anonim válasza:
Németország lakosságának számát és összetételét tanulmányozd. Tudom szeretnék az Oroszok és mindent megtesznek azért hogy Európa népét összeugrasszák de nem fog bekövetkezni. Én nem jósolgatok 2050-ig, általában az jósolgat és azt ami az érdekében áll.
2016. júl. 17. 17:01
5/24 anonim válasza:
16:58
Jó ötven éve szinte ismeretlen volt a németek számára az iszlám, mert még a közelében sem voltak, viszont Oroszország egy része jó ideje fekszik olyan területen, ahol az iszlám már rég nem újdonság.
Egyre nagyobb az iszlám társadalmi, politikai szerepe Németországban, de belátható időn belül biztosan nem kerülnek többsége. Jelenleg a lakosság kb. 6%-a muszlim, 2050-re sem valószínű, hogy 20% fölé nő majd az arányuk.
2016. júl. 17. 17:16
8/24 anonim válasza:
Franciaország hamarabb fog
2016. júl. 17. 17:24
9/24 anonim válasza:
Az egész világ keveredni fog !
Németországban az iszlámot integrálni akarják, ha szerencsénk van és felveszik a nemzeti szocializmust nem az isis féle kalifátusért harcolnak, hanem értünk fehérekkel tartanak a háborúban
2016. júl. 17. 17:35
10/24 anonim válasza:
2050-nél sokkal előbb, ha nem kerül sürgősen egy német vezető Németország élére. Ha minden így megy tovább, 2030-ban már nem lesz olyan, hogy Németország.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!