Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik a biztonságosabb...

Melyik a biztonságosabb ország: Németország vs Oroszország (európai része)?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 23:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Mindkettőben találsz teljesen biztonságos, és mindkettőben erősen veszélyes helyeket. A biztonság azonban alapestben mindig tőled függ. Ha a körülményeknek megfelelően viselkedsz, biztonságban vagy, ha nem, érhet atrocitás.
2016. júl. 7. 00:17
 2/19 anonim ***** válasza:
Németország - bűnözők mindkét helyen vannak, de az utóbbi helyen sokkal jobban kell félned az erőszakszervezetektől.
2016. júl. 7. 00:49
 3/19 hollófernyiges ***** válasza:
68%

Ez nem kérdés, elég összehasonlítani a gyilkossági rátát, az oroszoknál tízszer több embert ölnek meg 100 ezer lakosra viszonyítva.

[link]

2016. júl. 7. 06:19
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Természetesen Oroszország biztonságosabb, mert őket Szent Putyin Nagyúr vezeti és nem a gonosz Migráncs Merkel.
2016. júl. 7. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Nézd meg, hogy hogyan lép fel az orosz rendőrség a bűnözőkkel szemben és nézd meg, hogyan a német. Én pl. nagyobb biztonságban érzem magam ott, ahol nem bánnak kesztyűs kézzel a bűnözőkkel.
2016. júl. 7. 11:24
 6/19 hollófernyiges ***** válasza:
81%
Egészen addig, amíg nem néznek tévedésből bűnözőnek. Mert akkor sok szerencsét az igazad érvényesítéséhez az orosz rendőrséggel szemben.
2016. júl. 7. 12:44
 7/19 anonim válasza:
40%

Istenem milyen hülyeségeket irkálnak itt össze az emberek.....

Igazából egyiket sem választanám, de a félig orosz lennék mindenképp Oroszországot választanám, mert az alapból jobb és nem érdekelnek a hülye statisztikák:D

Mert ott legalább nincsenek annyira nagy számban bűnöző kisebbségek vagy ha vannak is a rendőrség és az "erőszakszervezetnek" titulált hazafias nacionalista csoportok rendbe szedik őket:D

Így ott attól nem kell félned hogy a saját hazádban egy idegen nép terrorizál téged:)

Jaj és most tudom a sok liberális fog jönni ugatni hogy milyen csúnya "rasszista" "náci" bácsi vagyok hogy ilyeneket csúnyákat mondok de nem érdekel mert kedves kérdező nyugodtan írd be youtube-ba hogy "aslan" "SadiQ" "Du maroc" "Ak Ausserkontrolle"stb.( megsúgom ezek "német" rap előadók és még az oldalt lévő egyéb találatok közt is válogassál van bőven) és nézd meg hogy ugrálnak a rap klipbe még a 10 éves fiúgyerekeiket is erre az agresszív utca stílusra szocializáló kivarrt kigyúrt agresszív pisztolyal meg bozótvágó késsel hadonászó török meg arab utca gengszterek csapatostul és ilyenből nem csak egy kettő van hanem több tízezer vagy még több mert ne feled minden német nagyvárosban vannak ilyen gettók!!!!Szóval te itt biztonságban éreznéd magad?:DDD

Amiket egyébként ők maguk hoztak létre nem a németek kényszerítették őket bele hiszen Németország államberendezkedése teljesen ultraliberális:))

Meg külön vannak már ilyen muszlim boxklubok ahol gyakorolnak az ilyen menősködő utca harcosok na azok az igazi erőszakszervezetek!!!!!:D

Persze ez nem azt jelenti hogy minden muszlim bűnöző de miattuk romlott le a német közbiztonság jelentősen....

Nem hiába vannak már Németországban is muszlimellenes tüntetések meg nem hiába kerültek fel olyan kampányvideók a netre ahol német és svéd fiatalok az EU és a bevándorlás ellen kampányolnak a nemzeti identitás mozgalom nevében... [link]

[link]

Ja és ezek akik a videóban szerepelnek nem kigyúrt kétméteres tarkóján horogkereszt tetoválásos szadista nácik hanem fiatal egyetemisták és egyszerű emberek köztük sok nővel....

Szóval mint mondtam talán Oroszország jobb csak az a baj hogy lehet hogyha megtudják hogy magyar vagy elpüfölnek a nacionalisták téged is de lehet hogy nem mert sok olyan orosz nacionalista csoport van akik meg minden fehért testvérüknek tartanak a magyarokat is szóval szervezet válogatja ki mennyire fanatikus:)

Szerintem a legjobb az lenne ha itt maradnál de a te döntésed, remélem segítettem!:)

2016. júl. 7. 13:02
 8/19 anonim válasza:
55%

7-es vagyok

Jaj hollófernyiges.....:D Azért az orosz rendőrök nem terrorizálják az állampolgárakat minden nap..

Miért tán a magyar rendőrség jobb?

Aki igazoltatni meg büntetgetni tud de az igazi bűnözőktől meg fél?

Hát Oroszországban hol történhetne olyan meg hogy 10 cigány rátámad és szétver egy rendőrkocsit? De itt megtörténhet..

Meg egy 15 év börtönt ült cigány az egész családjával együtt rátámad egy magyar családra és megpróbálja rájukgyújtani a házat aztán meg mikor a rendőrt kihívják a rendőr mindenféle kifogást kitalál csak ne kelljen a cigány után menni mert ő is be van tojva...:D

"Nem nem megyek utánuk mert a rossz út tönkretesz a rendőrkocsi alját"mondta rendőr

Erre mondja magyar családapa:

"Jó akkor menjünk az én autómmal"

Erre a rendőr:

"Nem, nem

[link]

Tessék itt a videó

Lehet hogy az orosz rendőrség túl kemény és néha túlkapp de legalább nem olyan balherék mint a magyarok és legalább elvégzik a dolgukat.

Én úgy érzem hogy a német rendőrség is az ulraliberális berendezkedés miatt egy nagy kalap trágya mint a magyar de ezt már mondtam:).....

Szóval Oroszországban is tarsd be az ottani törvényeket és akkor nem lesz gond csak úgy nem néznek bűnözőnek..

2016. júl. 7. 18:35
 9/19 anonim válasza:
Na bakker most nézem az első kommentemnél nem nyomtam szóközt mikor belinkeltem a videókat:) Nem baj akkor is tudok helyesen írni senki ne kössön bele csak mennem kellet és siettem:DDD
2016. júl. 7. 18:44
 10/19 anonim válasza:

Utolsó vagyok:

Na most jól le lettem pontozva mert észérvekkel ki mertem mondani az igazságot:D

Nem baj:D Ilyen ebben a mai "szép" világban a "demokrácia".

Attól mert pár darab csökevényes baktérium méretű agyal sem rendelkező emberke lepontoz még az igazság igazság marad örökre:)

2016. júl. 8. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!