Bennetek nem kelt gyűlöletet egy-egy ilyen brutális tömeggyilkosság, mint a nizzai, dallasi, és nem akarnátok bosszút állni?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok így ezzel? Én átformálnám az egész kontinenst egy ilyen barbár, gonosz tett után. Mert ez a tett nyilvánvalóan nem egyetlen ember, hanem egy kultúra bűne. Logikátlan libsik kíméljenek, szerintük nem is bevándorlók az elkövetők...2016. júl. 15. 17:54
11/26 anonim válasza:
Ha a teljes emberiséget megsemmisítjük, az tökéletes és 100%-osan igazságos megoldás. Miért ne?
12/26 anonim válasza:
#10:Szerintem meg ebben a témában,az nem számít,amit te,mint szélsőjobbos mondasz.Ugyanúgy,ahogy egy szélsőbalos véleménye se sokat ér,ha az ő bűneikről van szó.
13/26 A kérdező kommentje:
12-es, ez nem igaz, a szélsőjobb véleménye mindig etalon. Elismerném, ha lettek volna nagyobb bűneink. Még a hivatalos bűneink is 10-20-szor kisebbek a baloldaléinál. A szélsőjobboldal bűnösségét éppen a szélsőbaloldali háttérhatalom szajkózza, a pc is az ő találmányuk. Érvelni sem lehet a szélsőjobb védelmében a pc miatt, sőt akár jogi következményei is lehetnének elvileg... Németországban vagy Angliában le is sittelhetnék az embert.
2016. júl. 15. 20:57
14/26 anonim válasza:
"A szélsőjobb véleménye mindig etalon".Persze,a szélsőjobbosok szerint.A szélsőbalosok szerint,meg a szélsőbalosok véleménye az etalon.Ez már csak így működik.
15/26 tetro válasza:
20.57
szerinted a szélsőjobb valóban jó? valóban nem tudsz a történelemből példákat arra amikor a rasszizmus vagy a nacionalizmus tragédiákat szült? igazából én pl arra nem tudok példát amikor a rasszizmus valami jót eredményezett volna.
16/26 A kérdező kommentje:
A libsik, demokraták szerint meg az ő véleményük az etalon. A bűnözők szerint meg a bűnözők véleménye az etalon. A nizzai terrorista szerint meg az övé. Ezzel nem cáfoljuk a szélsőjobb igazságát. A ballibekben, mint a kérdésben is szerepel, nincs logika, nem lehet igazuk, a szélsőbalnak sem, amely 120 millió embert gyilkolt meg. A mai migránsválságot is csak a szélsőjobb látja kristálytisztán (a mérsékelt jobboldal nem). A szélsőjobb nem feltétlenül rasszista, a nacionalizmus pedig nagyon pozitív fogalom.
2016. júl. 15. 21:24
17/26 tetro válasza:
21.24
kérlek mond el, hogy mi a helyes logikus látásmód a bevándorlással kapcsolatban.
19/26 anonim válasza:
Engem inkább elszomorít,mit gyűlöletet kelt.Borzalmas hogy ennyi embernek kell meghalnia elvakult és ostoba vallás fanatikus miatt.De ez csak azoknak a bűne,akik elkövették,és csak nekik kell érte bűnhődniük.Azt kívánom,hogy érezzék az összes gyászoló fájdalmát,akiknek a szeretteit lemészárolták.Viszont hiába is akarnánk bosszút,úgysem tehetünk semmit.
20/26 anonim válasza:
#16:Hát,sajnálom,de bennem a szélsőjobb és szélsőbal egyformán ellenérzéseket kelt.Attól,hogy a szélsőjobbnak kevesebb áldozata volt,mint a kommunizmusnak,még baromira nem érzem etalonnak,hogy nekik lenne igazuk.Pláne mindig...Mondjuk,én eleve úgy gondolom,hogy sokkal nyugisabb lenne a világ,a sok idióta politikai ideológia nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!