Mi tetszik az embereknek Donald Trumpban?
Sok helyen olvasom, hogy Őt akarják az USA elnökének.
Nekem nagyon ellenszenves, mindenkinek beszól.
Szerintem nem lenne jó ha Ő nyerne.
Az az igazság, hogy az emberek többsége Amerikában leszarja Trump rasszizmusát, esetleg elítéli azt. Nem túl jelentős, aki ezért szavaz rá.
A legtöbb szavazót a ,,Make America great again" "programja", illetve azzal, hogy azt ígéri, visszaadja az "amerikai álmot" az embereknek fogja meg. Méghozzá főként azokat, akiknek az élete jelenleg nem sikeres, illetve azokat, akik hiszenk az USA felsőbbrendúségében. A probléma az, hogy soha, egyetlen szóval sem említette, hogy mit tenne a két szállóige véghezvitléért.
A harmadik típus, aki rá szavaz, akik egyszerűen elvesztették a hitüket a modern politikában, és ezért szimpatikus nekik Trump, aki ugyan ezt mondja, és másképp cselekszik, mint minden más politikus.
Trump-BAN??????? Volt már aki felnyitotta és belenézett?
Bár, lehet, el jön az az idő is, hogy valaki megpróbál belenézni.
szerintem trump egy igazi troll. mégpedig a politikában!
hogy miért szavaznak rá?: mert az amik unják azt a posványt, amit a clinton mami kínál nekik. akkor semmi nem változna. néhány hatalomhoz közeli ember odatol az emberek elé egy jelöltet, és a hatalmuk segítségével megválasztatja a polgárokkal. trump pont ennek az ellentéte. őt nem akarja senki, az amcsi méltóságok, pénzemberek közül elnöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!