Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz az, hogy már Franciaorszá...

Igaz az, hogy már Franciaországban és Nagy-Britanniában is csökken az életszínvonal (kevesebb kereslet, rosszabb minőségű kaják, stb. )?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 12:12
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:

Tőlünk sokkal jobban élnek.Igen,az angol és francia melós is jobban él...EU-tól függetlenül is.

(Magyarország Unió nélkül jóval hamarabb bedöglene,mint Anglia.)

2016. júl. 8. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,nincsenek konkrét tapasztalataim,de mindig a régi viccek,meg "szlogenek jutnak az eszembe:a kapitalizmus,a Nyugat,haldoklik.Vagy a szakadék felé rohan,csak vigyázzunk,ránk ne essen...
2016. júl. 8. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A piacgazdaság az egyetlen rendszer,ami a jogállammal karöltve képes jobb teljesítményre motiválni az embereket. Eddig legalábbis.

Nézd meg Oroszországot. Piacgazdaság van. (részben,mert az állami oligarchia elállja a fejlődés útját) De nincs megfelelő stabil jogi háttér,ezért olyan amijen 26 évvel a felbomás után.

Még Kína is jobban áll korrupció terén,mint oroszország. Ezen nagyon meglepődtem az elején,de aztán rájöttem miért.

Nálunk orbánisztánban és MSZP alatt úgy visszaépült a korrupció,hogy láthatóan hagy le minden ország első Orbán császárkirályunk és körréépült maffiabirodalma óta.

Érdekes,hogy Németországban feleannyiért építenek autópályákat,mint nálunk,holott jóval drágább a munkaerő.

A korrupción elcsúszó pénzekből már rég Szlován szinten lehetnénk. Jártam ott. Irigylem őket. Apró szinte az egész ország hegyekenfutó autópályákból és városokból áll. Gondozott környezettel.

2016. júl. 11. 01:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Szlovén*
2016. júl. 11. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!