Miért kép ki Anglia az EU-ból?
lép ki*
Bocsi, félreírtam :)
Én is erre gondoltam, de nem értem, miért nem szabályozták szigorúbban a bevándorlást már évekkel ezelőtt?? Ezt eddig sem értettem, miért fogadnak be boldog-boldogtalan, mindenféle indiai csürhét főleg.
De amúgy meg az angolok nem az a nép, akik sütik a sült krumplit meg pucolják a wc-t, szóval munkaerőre szükségük van. Szóval valamit meg valamiért..
Az uniós tagságuk nem tette lehetővé az unión belüli szabad munkavállalás korlátozását. Pár évig korlátozva voltunk, de ez a türelmi idő lejárt, utána kénytelenek voltak megnyitni a munkaerőpiacukat előttünk is.
Természetesen szükségük van külföldi munkavállalókra is, de biztos nem ilyen mértékben, plusz sokan csak a szociális ellátás miatt mentek ki családostól. Továbbra sem lesz hiány munkaerőből, mert vonzó ország. Talán az Ausztrál pontrendszerhez hasonlóan fogják szűrni a letelepedni vágyókat, és a hiányszakmákat fogják pótolni külföldről, és csak friss állásajánlattal lehet bejutni, ezzel elejét veszik a sok millió szerencsét próbáló kelet-európai inváziójának. Egy párt pedig előnyben részesítené a volt Brit gyarmatokon élők letelepedését velünk szemben, természetesen ezt sem tehetnék meg EU-n belül.
10 év alatt kiderül, hogy jól döntöttek-e.
Nigel Farage már majdnem 10 éve bsztatja az EUt, hogy egy nagy szr az egész. Csak a felszólalásait a nagy szólásszabadságban nem nagyon közölte a sajtó. De legalábbis nem az őt megillető súllyal és helyen.
Minden lap eldöntheti hogy mit ír meg de ha a mainstream média nem a súlyának megfelelően kezel bizonyos jelenségeket akkor bizony felmerül a gyanú hogy bizonyos politikai körök elhallgattatják a dolgot!!!
Jelenleg is sokan kérdezik, hogy a britek most hirtelen miért akarnak kilépni? Pedig ez már 10 éve érlelődik csak a liberál bolsevik szennylapok elhallgatták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!