Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jelenleg mennyire biztos,...

Jelenleg mennyire biztos, hogy az Egyesült Királyság 2-3 éven belül kilép az EU-ból?

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen.
2016. jún. 25. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy előbb. Brüsszel elkezdte sürgetni őket.
2016. jún. 25. 20:27
 3/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Lehet, hogy találnak rá módot, hogy visszatáncoljanak, most már nem olyan lelkesek a kilépésártiak. Már vagy másfél millióan kérnek olyan törvényt amivel lehet második fordulót hozni népszavazásban ha nincs 60%-os többség vagy a parlament is feloszlathatja magát és új választás után a kormány megismételtetheti a szavazást.
2016. jún. 25. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En itt elek mar 7 eve, most az igennel szavazok kozul rengeteget meggondoltak magukat. Olyanokat mondanak, hogy "hat nem gondoltam, hogy az en szavazatom szamitani fog". A legjobb, hogy rengeteg igennel szavazo a szavazas utan rakeresett arra, hogy mi az az EU.

Most inditottak ma (vagy tegnap, nem vagyok benne biztos), egy internetes peticiot, ahol alairast gyujtenek, hogy legyen uj szavazas.

Mar tobb, mint 2millio ember alairta.

2016. jún. 25. 21:31
 5/6 Baluba ***** válasza:
100%

Azt kizártnak tartom, hogy új népszavazás legyen, a demokrácia vége lenne, amit nem vállalnak föl. (mondjuk maga a szavazás meg a demokrávia csődje volt, szóval talán mégis) Az lehetséges, hogy végül a parlament felvállalja, hogy az emberek hülyék, ezért mi döntünk helyettük, és nem kezdeménezik a kilépést. Esetleg az lehetséges, hogy a tárgyalások végén, amikor tiszták a feltételek, akkor visszatáncolnak valameilyen módon, bár jelen pillanatban ez EU részről nem tűnik elfogadhatónak.

Ha számot kell mondani, én 90-95%-ra tenném a valószínűségét.

2016. jún. 26. 01:18
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Semmi sem biztos. Én simán elképzelem, h valahogy benn maradnak. Hasonlo eset volt tavaly a gorogoknel, ok is a grexitre szavaztak es nem lett belole semmi!
2016. jún. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!