A spanyolok is örülnek, hogy kiléptek a britek, ez egy újabb alkalom, hogy megpróbálják visszaszerezni a Gibraltárt.
2016. jún. 24. 15:51
22/35 A kérdező kommentje:
az EEA-nak, vagyis a szabad európai közös piacnak a szabad munkaerő mozgása is része, tehát ezután is lehet továbbra is munkát vállalni, tanulni Angliában
Spanyolország nem fog belebonyolódni szerintem ilyen helyzetben ( migránsok , új hidegháború , nemzetközi megállapodások , ) egy konfliktusba
Ennek ellenére Anglia mostmár a maga ura amiből hasznuk van megmarad amiből nincs azt meg nem csinálják
2016. jún. 24. 15:59
23/35 anonim válasza:
Azért még ne ugrándozz. Mert még az EU taglistáról nincs kihúzva. :P
Van ez így. Azért gondolom a brit tengeri flotta köhög egy sort ezen. Kituggya rajtuk múlik lesznek e Margaret nénik vagy nem.
2016. jún. 24. 16:16
26/35 anonim válasza:
Szerintem Anglia eddig is olyan se veled,se nélküled kapcsolatban volt az EU-val.Most végre döntöttek legalább. Bár olvastam már olyasmit,hogy a kilépésre szavazó derék angol megdöbbent az eredményen.Azt hitte szegénykém,hogy úgysem számít a szavazata és most aggódik. Mondjuk,az is érdekes,hogy a skótokat,többek közt ezzel is próbálták zsarolni amikor a függetlenségről szavaztak.Mármint azzal,hogy akkor búcsút inthetnek az EU-nak.Hát,most ők is elgondolkodhatnak,hogy jól döntöttek-e akkor.Meg azt hiszem,Cameronnak is van min rágódnia.Ami meg az EU esetleges széthullását illeti:ha megtörténik, idővel elválik,kik lesznek a nyertesei és kik a vesztesei. Mondjuk,én a nagy nyertesek közé sorolnám az oroszokat,Magyarország meg,tartok tőle,hogy szokás szerint ezen is veszíteni fog.Nem véletlen,hogy a "szabadságharc" ellenére,a magyar kormány fizetett hirdetésekben győzködte a briteket a maradásról.Ők is kezdenek aggódni és talán nem ok nélkül.
2016. jún. 24. 16:45
27/35 anonim válasza:
Igazából Kína és az USA is örülne talán az EU szétesésének.Egy vetélytárssal kevesebb lenne.
2016. jún. 24. 16:51
28/35 A kérdező kommentje:
Tudom hogy most főleg nyugat(imf tőzsde) fogja támadni az angolokat hogy elvegyék a kedvüket de ha a többiek nem mennek bele akkor minden marad a régi annyi az egész hogy mindenről maguk döntenek. Amúgy a norvégok sincsenek benn mégis elvannak.
2016. jún. 24. 16:54
29/35 anonim válasza:
Azért annyi olajjal és földgázzal,mint Norvégia,mi is jól ellenénk EU nélkül is.
2016. jún. 24. 19:37
30/35 anonim válasza:
Én gratulálok nekik. Jól tették. Emészgessék csak Juncker Merkel meg a többi h bizony a DEMOKRÁCIA arról is szól h nem hajtunk mindig fejet 1-2 ország akaratának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!