Főleg, mert a Szovjetuniónak nevezett valamit egy lapon említed egy olyan szervezettel, melybe szabadon ki és be lehet lépni. Annyi buta tudatlan ember van, hogy az már fáj. =(
2016. jún. 24. 15:27
12/35 anonim válasza:
Azt mondja tetszik neki amit lát :DDDD
Én is várom már az új világot, itt kopogtat az ajtón.
Egyáltalán nem formalitás ami jön. Sőt a java még most jön. Mert innen, újra kell gondolni sokmindent. Hogy maradnak-e az EGT-ben mint tagok vagy onnan is kilépnek. Mi lessz az ott tanuló külföldi diákokkal.Hogyan szervezzük át a gazdaságot, hogy nagyon ne sínylelje meg a kilépést. STB. Azt is nyilatkozzák, hogy 2018-ra várható a kilépés. Egyébbként én sem vagyok EU párti, de az alapgondolat nem volt rossz. Európa csak közös együttműködéssel képes felvenni a harcot a USA-vel vagy Kínával. Az már egy másik dolog hogy politikusoknak köszönhetően mi lett az EU-ból.
2016. jún. 24. 15:30
14/35 A kérdező kommentje:
kilehet és Ki Is léptek :D bizony hiába a lehülyézés vagy butázás bizony változik a világ dejó a kedvem nektek milyen? jó kedvetek van?
2016. jún. 24. 15:31
15/35 anonim válasza:
Független Európa jó vicc. :) Majd az orosz maci betéved egy-két ilyen független országba.
Én biztos vagyok benne hogy a kilépést meg fogják akadályozni az Angolok, amúgy gazdasági érdekeken kívül sosem volt Eu párti Anglia. Én is örülnék neki hogyha tényleg kilépnének, és végre elindulna egy normális európai integráció.
2016. jún. 24. 15:32
16/35 anonim válasza:
Én be vagyok parázva ugyanis euroban van a megtakaritasom nagy része tbsz számlán. Így szívás is lehet ha lemegy az euro ára
2016. jún. 24. 15:34
17/35 anonim válasza:
Akkor bonts pezsgőt a te bajod. De ha MAgyarországon élsz, és magyar vagy, nem érdem mit ugrándozol, hogy másnak jó esetleg. Te mit nyersz ebből?
2016. jún. 24. 15:37
18/35 A kérdező kommentje:
Élvezem a változást jó nézni. Ez az eu egy beteg rendszer mindig csak junker meg markel hangjától hangos a tévé mintha egyedül ők mondhatnának véleményt vagyis végső döntést. Junker egymaga eldöntötte az egész eu nevében hogy nem akarja visszavenni a britteket mintha mindenki felett kormányozna. De csak kérdezd meg a franciákat spanyolokat mi a véleményük. Elege van mindenkinek. Gazdasági kapcsolatokat meg nem kell megszüntetni amíg megéri.
2016. jún. 24. 15:44
19/35 anonim válasza:
Miért is, kedves kérdező? Miért örülsz ennek? Helyesen írni meg luxus? Tudod ki szavazta meg? A sok halálra rémisztett nyugger és szűklátókörű angol honpolgár, akik attól féltek, hogy majd a külföldiek elveszik a munkájukat. Kár, hogy sokkal több külföldi dolgozik olyan állásokban, amit a lusta angol nem csinálna meg, az orvosok 20%-a külföldi (indiai, pakisztáni, magyar stb.) A külföldi, de az Egyesült Királyság területén élő emberek nagyobb többsége dolgozik és adót fizet, és közülük sokkal kevesebb a munkanélküli, mint a munkaképes (született) britekből, akik szavaznak. És nem számolva még azzal, hogy elég sok brit él másik országban.
2016. jún. 24. 15:45
20/35 anonim válasza:
Amúgy én is örülök neki, hogy kiléptek, gazdaságilag ugyanúgy együtt működnek az EU-val, mint eddig (az Európai Gazdasági Térségből valószínűleg nem lépnek ki).
A jó hír, hogy így legalább nem megy ki több magyar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!