Sokan azt mondják, hogy csak fegyveres határvédelemmel és tűzparanccsal állítható meg a migráció. Te mit gondolsz?
"Maga a keresztény vallás előírásaiban is erőszakos, abortusz-ellenes, meleg-ellenes"
59%-os linkelgette az USA-t, ha jól tudom, ott például az egész országban (!) szabad a "melegeknek" házasodni, a pápa egyértelműen a "melegek" elfogadására szólított fel, miközben az iszlámban felakasztják őket. Ugyanaz amúgy.
Szóval ne általánosítsunk, ebben is megegyeztünk. Amit be is tartottál egy teljes mondaton keresztül. Aztán jött az, hogy az integráció rossz ötlet, mert tudsz mondani olyat amikor nem működött. Beszarok. Te komolyan nem látod ebben az általánosítást, vagy csak direkt idegesítesz?
Azt én is tudom, hogy a jobboldal erősödik. Nem véletlenül hátráltatják a helyzetet, ez nekik politikailag tök jó. Csak Európának nem. De ettől függetlenül, az hogy a jobboldal erősödik hogyan is bizonyítja azt, hogy nem csak hátráltatják a párbeszédet?
"Az állítólagos integrációdra Párizs és Brüsszel a válaszom"
^
A válaszom eleje erre a részre vonatkozott. Te komolyan nem látod ebben az általánosítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!