Sokan azt mondják, hogy csak fegyveres határvédelemmel és tűzparanccsal állítható meg a migráció. Te mit gondolsz?
Azt, hogy ostobaság, másrészt a liberálisok nem mondanak semmi olyat, hogy be kell engedni mindenkit, csak szeretik a szájukba adni, hogy démonizálják a politikai ellenfelet.
A migrációt két dologgal lehet föltartóztatni, az egyik a pénz, lásd. elég lefizetni a törököket máris nem engedik át a migránsokat a másik, hogy ösztönözzünk mindenkit arra, hogy a s.ggén maradjon.
"A migrációt két dologgal lehet föltartóztatni, az egyik a pénz, lásd. elég lefizetni a törököket máris nem engedik át a migránsokat a másik, hogy ösztönözzünk mindenkit arra, hogy a s.ggén maradjon."
A törökök a mai napig zsarolják az EU-t ezzel, mert alkupozícióban vannak, ez sem tartható fenn hosszútávon. És mivel ösztönzöd? Mit mondasz? Miért ne jöjjön Európába, ahol nincsen háború, és a szoc. hálón csücsülve vígan eléldegél?
Szerintem igazuk van azoknak, akik szerint csak tűzparanccsal lehet megállítani a migrációt. A kérdés, hogy megéri-e ez az ár. Szerintem egyértelműen nem. Ha ebben megegyeztünk, akkor a kérdés az, hogy hogy kezeljük a helyzetet.
És szerintem a jobboldal teljesen tönkreteszi az összes lehetőségünket a helyzet értelmes kezelésére, mert abban az álomvilágban élnek, hogy ők majd akkor is megállítják a migrációt. Építettünk kerítést. Mi lett? Kikerülték. Pár hetente olvasom a cikkeket, hogy újabb útvonalat találtak a migránsok. És mindig mondom, hogy "NO SHIT SHERLOCK!!!! EZT MONDOM MÁR EGY ÉVE B+". De mindegy, a nagy vita még mindig arról szól, hogy jöjjenek-e a migránsok, mintha a kezünkben lenne ez a döntés. És nem arról, hogy mit csináljunk velük. Tudod, a döntés ami ténylegesen a kezünkben van.
Szóval miközben arról vitatkozunk, hogy a meteorit eltalálja-e a Földet vagy sem, nem teszünk semmit hogy eltérítsük a meteoritot. Mert egy év alatt is csak odáig jutottunk, hogy be fog csapódni, de ne csapódjon be mert az nem lenne jó. És amúgy is a libsik meg Soros akarják hogy becsapódjon. Én már feladtam, hogy történjen bármilyen előrelépés a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!