Sokan azt mondják, hogy csak fegyveres határvédelemmel és tűzparanccsal állítható meg a migráció. Te mit gondolsz?
Ne beszélj mellé. Ha rendben van muszlimokról általánosítani, mert pár muszlim a vallása miatt erőszakos tetteket követett el, akkor rendben van keresztényekről általánosítani, mert pár keresztény a vallása miatt erőszakos tetteket követett el? Írsz itt össze-vissza, de ezt a kérdést kényelmesen kikerülted.
Én nem azt mondtam, hogy az iszlám tök jó, és minden muszlim tök jó. Ateista vagyok, minden vallást hülyeségnek és károsnak tartok. Csak azt mondom, hogy hülyeség démonizálni olyan embereket akik nem követtek el semmit, mert más emberek ugyanolyan vallással elkövettek dolgokat. Szóval amikor olyat mondasz, hogy "Úgy, hogy mindenáron be akarja "bizonyítani", hogy az iszlámmal semmi gond", akkor hazudsz. Ezt te találtad ki, senki nem mondott ilyet.
És azért nem válaszolok azonnal, mert én veled ellentétben megfontolom hogy mit mondok.
Minden állításom helytálló, nyilvánvaló, hogy nem az összes muszlim ember terrorista, de maga az iszlám vallás előírásaiban is erőszakos, a hitetlenek elleni harcra szólít fel, és ennek az útmutatásnak a következtében követnek el rengeteg terrorcselekményt hitetlen emberek ellen. Ez tény, ez nem a muszlim emberekről szól, hanem magáról a vallásról.
Az 59%-os meg csak linkelget, mert válaszolni nem tud, teljesen hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!