Nyugat-Európában tanszvesztitagyárak lesznek az iskolák?
A liberális szülők biztos örülnek.
Éppen azért elleneznek mindenféle állami beavatkozást, mert ilyen perverzek és az "állam ne szóljon bele a perverziómba, hadd adjak szoknyát a fiamra, jogom van rá".
Éppen miattuk kell minél erősebb állam.
Kezdték a svédek, a többi birka meg átveszi.
Magyarországon nincs "dress code", nincs előírva, hogy miben kell menni, viszont nálunk senki sem olyan elmebeteg, hogy szoknyában küldje el a fiú gyerekét iskolába.
A transzvesztiták, transzszexuálisok olyan szinten kevesen vannak, hogy nem értem, miért vált ki ez ekkora felháborodást. Felőlem járhat valaki szkafanderben is iskolába, az én életemet semmiben sem befolyásolja ez.
Az meg, hogy "transzvesztitagyárak lesznek az iskolák" az ostobaság netovábbja. Mert szerinted ha egy transzszexuális fiú szoknyát vesz fel, akkor majd a heteroszexuális/biszexuális/homoszexuális fiúk követni fogják az öltözködését? Ne röhögtess már!
Attól, mert valaki meleg, még NEM fog női ruhákban mászkálni!
Mellesleg nem értem a felháborodást. Egy lány nyugodt szívvel öltözhet annyira fiúsan, amennyire azt nem szégyelli, egy darab beszólást nem kap érte. A mi osztályunkban volt egy olyan "csaj", aki olyan szinten fiúsan öltözködött és nézett ki, hogy hátulról, ha nem ismerném, tuti férfinak hinném. Mégsem kapott semmi sértő beszólást sem.
Ha már itt tartunk: ha egy nő nyugodtan eldöntheti, hogy öltözködik, akkor hadd döntse el a fiú is. Szíve joga, hogy szoknyát húz-e, vagy akármit. Mit kell ezen kiakadni?
Arabéknál pont fordítva van. Fiú úgy öltözködik, ahogy akar (jó, szoknyát azért nem vehet fel), a lánynak meg kötelező mindenét eltakarnia 50 fokos melegben is.
Nem, a baj itt a butaság erős terjedése. A kérdés például tele van fogalmi zűrzavarral. A transzvesztita állapot nem elhatározás kérdése. A terjedése tehát némi nehézségbe ütközik.
Az eltérő szokásokkal bírók egymás mellett élése persze más dolog. Először is, ez bizonyos mértékig függ az eltérés nagyságától és formájától. Aztán függ a mennyiségétől is. Probléma akkor lesz, ha túl sok a buta, mert akkor a küszöbszint sokkal alacsonyabb, a megoldás pedig mindig primitív és erőszakos.
Aztán van a különbségnek egy olyan szintje, amit már nehéz kezelni, mert a buták és okosok aránya nem elhatározás, hanem gazdasági, politikai állapot kérdése. ÉS nagyon lassan változik.
"Oké, aztán magyarázd el neki, hogy a társai miért buzzancsozzák le, és nevetik ki. Igen, ez így határozottan jót tesz a gyereknek"
Azt hogy homofóbok. Ha a gyerek kirúzsova, szoknyában akar iskolába menni had tegye. Ne akard másra ráerőltetni a társadalmi normáid által előírt nemi szerepet.
Szerintem legyen joguk gyermeket is szülni a fiúknak ezentúl.
"Szerintem legyen joguk gyermeket is szülni a fiúknak ezentúl."
Vigyázz, nehogy egy libbant a fejedre koppintson, mert viccet csinálsz a szövegükből :D
"A liberális szülők biztos örülnek."
A liberális szülők egy része örül, csak éppen nem azért, amit gondolsz. Ugye tudod, mi a különbség az "engedélyezett" és a "kötelező" között? Az a gyerek, aki AKAR, meHET szoknyában, de még neki sem kötelező. Aki NEM akar, az NEM VESZ FEL szoknyát. Ez ennyire egyszerű, nem kell túlkombinálni. Ha valaki meleggé, transzvesztitává és transzszexuálissá válik azért, mert egy fiú osztálytársán szoknyát látott, az amúgy is olyan lett volna. Szerintem meglepődnél, ha tudnád, hogy mondjuk a te fiad miket próbált már ki anélkül, hogy erről tájékoztatott volna téged. Persze mondhatod, hogy "az én fiam nem, mer' ő egészséges, hisz' annak neveltem" satöbbi, de nyilván te is érzed, hogy amiről nem tudsz, arról nem tudsz. Sőt, minél kevesebb lehetőséget kap tőled a kísérletezésre, annál kevesebb dologról fogsz tudni.
Amúgy a 888 is elmehet a pitsába, mert "önjelölt gyermekpszichológusok"-ról beszél, tehát csak azért vonja kétségbe más szakmai végzettségét, mert az olyasmit állít, ami neki nem tetszik. Tipikus bulvárstílus.
"Éppen miattuk kell minél erősebb állam."
A fenéket! Azért kell neked erősebb állam, hogy erőszakkal kizárhasd az életedből azokat az embereket, akik valamiért zavarnak, sokkal egyszerűbb tiltani, utasítani, adott esetben elpusztítani, mint elgondolkodni.
Mondok neked pár érdekes dolgot kérdező:
Skóciában a skótkockás szoknya bizony férfi népviselet a mai napig! És ha hiszed, ha nem, régen az előkelő, nemes férfiak hosszú fehér parókát, magassarkú cipőt, és harisnyát hordtak! Magassarkú cipőt először bizony a férfiak hordtak, aztán mindenki, majd később a férfi divatból kikopott, és a "nőké" lett.
Nézd meg Franciaország egyik legnagyobb és legjelentősebb uralkodóját, XIV. Lajost!
Ehhez képest a mai öltözködési viszonyokban a szoknya semmi.
Az ilyen cikkeknél derül ki, hogy mennyi buta, gyűlölködő birka is van igazából. Mert Svédországban tömegesen váltak az emberek transzvesztitává?
Azzal tisztában vagy kérdező, hogy nagyon sok transzvesztita HETEROSZEXUÁLIS? Bizony van ilyen fétis, hogy valaki női ruhákba bújik. És akkor mi van? Mit zavar ez téged? Én soha nem láttam még élőben se transzvesztitát, se transzszexuálist. Felőlem mehet iskolába anyaszült meztelenül is, engem az sem érdekel. Sokan meg egyszerűen nem képesek felfogni, hogy a homoszexuális meg a transzvesztita NEM ugyanaz!! Én meleg vagyok, de soha nem lennék képes női ruhákban flangálni, még otthon sem. Ugyanúgy nem ugyanaz a transzvesztita meg a transzszexuális. És ez a cikk a transzszexuálisokra vonatkozik inkább nem a transzvesztitákra! Fogalmakkal illene tisztában lenni.
Azzal miért nincs baja senkinek, amikor egy lány férfiakat megszégyenítő módon öltözködik? Az miért nem baj, ha egy lány kinézetre meg mindenre is férfias? Érdekes módon ez senkit sem zavar. Ebből is látszik, hogy Európa sem tudta kinőni a mai napig ezt a heteroszexuális férfiközpontú társadalmi berendezkedést. Az araboknál ugyanez van, csak durvább mértékben.
"Magyarországon nincs "dress code", nincs előírva, hogy miben kell menni, viszont nálunk senki sem olyan elmebeteg, hogy szoknyában küldje el a fiú gyerekét iskolába."
Tudsz különbséget tenni a "szoknyában IS meHET" és a "szoknyában KELL menni" között? Utóbbiról senki sem beszél sehol, előbbi meg választás kérdése. Elszomorító, hogy sokan mennyire nem képesek szöveget értelmezni.
Ez olyan, mint a melegházasság. Annál is van sok olyan hullasötét egyén, akik attól félnek, hogy "kötelező" lesz. Az ilyeneket kéne KÖTELEZŐ jelleggel kikúrálni a hülyeségből, napi szintű pofonokban adagolva a kezelést. Ez komolyan nem más, mint műveletlenség és ostobaság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!