Nyugat-Európában tanszvesztitagyárak lesznek az iskolák?
A liberális szülők biztos örülnek.
Éppen azért elleneznek mindenféle állami beavatkozást, mert ilyen perverzek és az "állam ne szóljon bele a perverziómba, hadd adjak szoknyát a fiamra, jogom van rá".
Éppen miattuk kell minél erősebb állam.
Kezdték a svédek, a többi birka meg átveszi.
Magyarországon nincs "dress code", nincs előírva, hogy miben kell menni, viszont nálunk senki sem olyan elmebeteg, hogy szoknyában küldje el a fiú gyerekét iskolába.
Nem értem, hogy mi a probléma.
Most éppen azt a rendszert vezették be, ami Magyarországon már nagyon régóta megvan.
Akkor lényegében mi eddig bűnösök voltunk?
Magyarország nincs tele olyan betegekkel, akik elküldik szoknyába a fiúkat iskolába.
Nyugat-Európba meg tele van ilyenekkel.
"Most éppen azt a rendszert vezették be, ami Magyarországon már nagyon régóta megvan."
Egy iskolaköpeny régen is másabbul nézett ki, mint egy bohóc szoknyában.
Ott sincs tele ilyenekkel, a gyereknek viszont ezentúl joga lesz bármit felvenni amit akar, és nem tiltják ostoba idejétmúlt szabályok.
De ha még így is lenne, áruld már el mi a bánatos közöd van ahhoz hogy más hogyan öltözködik?
"Magyarország nincs tele olyan betegekkel, akik elküldik szoknyába a fiúkat iskolába.
Nyugat-Európba meg tele van ilyenekkel."
1, Nem elküldik, hanem a gyerek maga dönti el, hogy miben megy.
2, Nyugat-Európa nincs tele ilyenekkel. Vannak ugyan ilyenek, de nem ez a jellemző.
Amúgy az meg már régen rossz, ha egy társadalmat állami rendeletekkel kell normalitásra kényszeríteni, mert önszántukból nem bírnak azok lenni.
A gyerekek számára erkölcsi példát kell mutatni, különben félrefejlődnek.
Transzvesztita, drogos, prostituált lesz belőlük.
"De ha még így is lenne, áruld már el mi a bánatos közöd van ahhoz hogy más hogyan öltözködik?"
Oké, aztán magyarázd el neki, hogy a társai miért buzzancsozzák le, és nevetik ki. Igen, ez így határozottan jót tesz a gyereknek.
Mert szerinted ha ezt bevezetik, tömegével fognak járni szoknyában a fiúk?
Meleg létemre mondom azt, hogy nettó baromság.
Mellesleg tudod mit gondolok? Ez legyen a legkisebb baj.
Inkább járjon pár fiú szoknyában, minthogy a sok muzulmán miatt arra kötelezzék a lányokat, hogy csadorban/burkában járjanak iskolába. Engem nem érdekel, ha valaki transzvesztita, vagy transznemű, mert az a saját dolga, saját magán élete. Másnak nem árt vele. Ellenben a sok mélyvallásos szülő által Koránon felnevelt gyerek meg pont nem elfogadó senkivel sem. Nem egy beszámolót olvastam arról, hogy Németországban sz@rnak a németórára a menekültek/migránsok, mert ők aztán nem fognak megtanulni németül, tanuljanak a németek arabul/afgánul. A zaklatásokról, nemi erőszakolókról nem is beszélve.
Tehát: inkább legyen 1 fiú szoknyában (mert több úgysem lenne, vagy még ez az 1 se, én meleg létemre soha nem láttam transzikat sehol, és nem azért mert tilos lenne), mint minden lány tetőtől talpig fekete függönyben.
"A gyerekek számára erkölcsi példát kell mutatni, különben félrefejlődnek.
Transzvesztita, drogos, prostituált lesz belőlük."
Ja, pont erről szólt a Kádár-rendszer is, amelyik kijelölte a fiataloknak, hogy milyennek kell lenniük.
Aztán a fiatalok csak lázadtak és mindegyikük hosszú hajat akart, farmernadrágot hordani és kólát inni, mert a begyepesedett rendszert ezekkel tudták idegesíteni.
A való élet az nem a kibsztt Age of Empires, hogy kijelölöd a nyomi gyalogost és megrohamozod vele az 50 páncélos lovagot, az meg engedelmesen odasétál és leöleti magát.
A való életben a gyalogos az ilyen parancsra azt mondja, hogy "na meg a zapád faxát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!