Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy tetszik az Új Világrend...

Hogy tetszik az Új Világrend himnusza?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=RwUGSYDKUxU

Csak a szöveget figyeljétek. Hogy lehet nem észrevenni, hogy a mostani határok-országok nélküli, kommunista világról van szó benne?

Aztán itt van ez:

https://www.youtube.com/watch?v=QNHpjpxkc1U

"one world

one nation

one true religion"

stb.

2016. máj. 27. 14:25
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
+1: Ha nem lennének lefegyverezve a polgárok.
2016. máj. 28. 23:26
 52/58 anonim ***** válasza:
81%

"Mi győzne meg engem arról, hogy a világot nem a nemzetközi zsidóság irányítja?"

Nos, a világot nem írányítja, legfeljebb a nyugati politikai életet tartja nyomás alatt. De olyan szerintem, hogy "nemzetközi zsidóság" - azaz egységes akaratú, titkos összejöveteleket tartó társaság, évekre előre megfogalmazott célokkal, forgatókönyvekkel - nem létezik.

Zsidó származásúak / vallásúak rengeteg vezető pozícióban ott vannak. Ennek több oka lehet:

- Tartanak az elnyomástól, ezért ők próbálnak hatalomra jutni.

- Szimplán több közöttük a motivált, pénzügyi/politikai érdeklődésű egyén.

- Már eleve jobb anyagi helyzetből indulnak sokan közülük, befolyásos szülők gyermekeként.

- Segítik egymást valamilyen szinten.

Ha viszont valamire azt lehet mondani, hogy "irányítja a világot", az a pénzügyi elit. Ott többnyire származástól függetlenül találsz embereket, és gyakran előfordul, hogy zsidó cégvezető harcol egy másik zsidó ellen a nagyobb befolyásért. Ott inkább érdekszövetségek létezhetnek - pl. nekem is érdekem, hogy X ország piacát liberalizálják, neked is; csináljuk meg együtt, lobbizzuk, kényszerítsük ki - , de érdekellentétek is vannak.

Volt egy olyan felmérés, miszerint a globális nagyvállalatok túlnyomó része néhány mágnás kezében összpontosul. Ezek nyilván kőkeményen érvényesítik az érdekeiket, és a hatalmuk, pénzük, befolyásuk is megvan rá, az eszközökben nyilván nem válogatnak. Ha megnézed, a legtöbb ország kormánya a kegyeiket keresi - versenyképesség, privatizáció, eladósodás stb. stb. a fő csapásirány - , és a törvények többsége is a cégek befolyása mellett vagy ellen hozott intézkedés, kezdve a vasárnapi boltzártól a közlekedési ágazat privatizációjáig.

Továbbmenve ezeknek az érdekkartelleknek nyilván maffiaszerű hálózata van, saját titkosszolgálattal, emberekkel a médiában és a törvényhozásban egyaránt.

Szerintem a háttérhatalom ebben merül ki, nem a sátánista kultuszban, a zsidók világösszeesküvésében, vagy az alakváltó reptoid-gyíkemberek vérszomjasságában.

Lehet, hogy én vagyok a túl földhözragadt, de erre 90% esélyt látok, a többire együttvéve tízet.

2016. máj. 29. 10:05
 53/58 anonim ***** válasza:

"Úgy látom te kötekedsz és nem én. Szóval troll vagy?"

Én nem kötekedtem, csak a tényt állapítottam meg, te kötekdtél ezzel és állandóan a kérdezővel. Na ki a troll ? :XD

2016. máj. 29. 13:41
 54/58 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazából azt lehetne mondani, hogy minden nép azt kapja amit megérdemel. Ha egy majom kezébe pisztolyt adsz és halomralő mindenkit, arról ki tehet ? :D

Ugyanígy, ha az emberek milliárdjai engedik, lázongás nélkül, hogy uralkodjanak felettük, szint már ennek a szűk üzleti réteg tulajdonai legyenek. Fát lehet vágni a hátukon, akkor igazából saját maguk ezt megérdemlik. Nemde ? :D

Az egyik konteo szerint, ami úgy gondolom igaz, az a rassz melyet Isten/idegenek kiválasztott a saját szauroid genetikáját keverte a már más fajok által manipulált emberbe, így gyakorlatilag a saját faját akarta uralomra segíteni. Ez sikerült is, meg is van írva, azt is mindenki tudja hogy számos ősi építményt, ma sem tudnánk megépíteni az egyik több száz tonnás kövét megemelni sem tudnánk, most ha ezek után engedi a "majomember" hogy uralkodjanak rajta, akkor megérdemli szerintem. Ámen. :D

2016. máj. 29. 13:48
 55/58 Rubicon87 ***** válasza:

" ma 13:41"

Aha, szóval bővült a lista. Aki nem a tébolyt fújja mint ti az kötekszik és ellenség is. Nemzetközi zsidóság pedig csak a fejedben létezik kérdező.

2016. máj. 29. 14:17
 56/58 Rubicon87 ***** válasza:
Talán ha elolvasnád az előző hozzászólásokat akkor rájönnél mire gondoltam. Tudom, hogy a sok betű elriasztja a fajtád, és jobban preferáljátok a világmegváltó youtube videókat, de azért próbáld meg. Nem fog fájni.
2016. máj. 29. 15:34
 57/58 A kérdező kommentje:

Törölték a válaszomat, amiben leírtam, hogy törölték a válaszomat... :D

Egyébként az eredeti válaszban válaszoltam TamásTóth kérdésére. :D

2016. máj. 29. 16:45
 58/58 anonim ***** válasza:

# 57

Így megy ez kedves kérdező. El kell viseljük a liberális toleranciaterrort.

2016. máj. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!