Hogy tetszik az Új Világrend himnusza?
https://www.youtube.com/watch?v=RwUGSYDKUxU
Csak a szöveget figyeljétek. Hogy lehet nem észrevenni, hogy a mostani határok-országok nélküli, kommunista világról van szó benne?
Aztán itt van ez:
https://www.youtube.com/watch?v=QNHpjpxkc1U
"one world
one nation
one true religion"
stb.
"Lényegében lényegtelen; a hozzád hasonlóknak nincsen hatása a tömegekre,"
Szoval kerdezo, neked nem a zene a fontos (ami allitolag a kerdesed), hanem hogy TE hogyan tudsz hatni a tomegekre.
Megmondom: egyre kevesbe.
@21:
Nem érdekel, hogy ki hat az emberekre, az érdekel, hogy hogyan, és mi lesz az eredménye. Nem érdekel, hogy én vagyok-e az, aki miatt végre rájönnek az igazságra, vagy más. A feltöltött videóimat vagy fordításaimat bárki letöltheti, újra feltöltheti akármilyen megjelölés nélkül, nem érdekel. Nem azért képviselem ezt, hogy bármiféle személyes hasznos húzzak belőle, még elismerés szintjén sem.
Az érdekel, hogy az embereknek egyáltalán lehessen választása, hogy mit hisznek el, mert hogy jelenleg egy naiv embernek semmiféle választása nincsen arról, hogy mit fogad el igazságnak, hanem lenyomják a torkán; ha pedig elég ideig nyomogatják, akkor olyan lényeket kapunk, mint Rubicon.
"Én bemutattam a bizonyítékaimat. Mutasd a tieid." :)
"Én bemutattam a bizonyítékaimat. Mutasd a tieid."
Es ezt nem pozitivunkent idezed?????!!!!!
@54%
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sötét vagy, vagy hogy troll.
61%-os vagyok
Hat, az az igazsag - mit tagadjam - hogy annyire sotet vagyok, hogy Rubiconnak adok igazat, es teged tartalak NAGYON korlatoltnak.
"ma 18:28"
Nagyon jó úton haladsz a zsidóvá válás felé.
@61%
Teljesen mindegy, hogy kinek adsz igazat. Ez a szép a tényekben. :D
Nem az számít, hogy ti mit hisztek, hanem hogy az ellenségeitek mit hisznek, szokták mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!