Miért zárkózik el az EU saját határainak védelmétől?
Miért másoknak fizetünk milliárdokat ahelyett hogy a tagállamoknak adnák ezt a pénzt akik cserébe védenék határokat?
Megjegyzem a jelenleg műsoron lévő tíz milliárdok helyett ennek a töredéke is elég lenne.
"Határvédelem az, ahol az illegális betolakodót előbb figyelmeztetik, aztán lábon, majd végül fejbe lövik, ha továbbra is folytatja az útját."
Mi, európaiak, már eljutottunk a szellemi fejlődés azon szintjére, ahol nem lövünk agyon fegyvertelen embereket, csak mert nem tetszenek nekünk. Határvédelem az, ahol az illegális hataratlepot elfogjak és a törvény szabja meg a további sorsát.
Ezt mindig elmondom, hátha a hozzád hasonló csimpánzok is atlepnek egyszer a 21. szazadba.
"Elárulnád nekem hogy kell elfogni több ezer embert egy nap?"
Úgy, ahogy eddig is elfogtak. Ezekről olvasol nap, mint nap: x ezer hataratlepot fogtak el.
Mert nem állnak a helyzet magaslatán.
Vagy nem is akarnak.....? Nem tudom.
Ki mondta hogy el kell fogni?
Nem kell őket beengedni! Erről szól a mese!
"Mi, európaiak, már eljutottunk a szellemi fejlődés azon szintjére, ahol nem lövünk agyon fegyvertelen embereket, csak mert nem tetszenek nekünk"
Én ilyet nem mondtam.
Mindenkinek jár az esély, hogy pusztán figyelmeztetés hatására visszaforduljon. A hülyébbek egy lábon lövéssel megússzák. A még hülyébbek meg magukra vessenek.
Egy országnak nem kötelessége begyűjteni az illegális határátlépőket, persze te mint kollaboráns ezt nyilván nem néznéd jó szemmel.
"Egy országnak nem kötelessége begyűjteni az illegális határátlépőket"
Pont ez az, h kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!